2 x 3 órás babamasszázs tanfolyam a Relax – Állj! Academy jóvoltából, elméleti és gyakorlati oktatással, kellékekkel és tanúsítvánnyal

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 68% 17.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.relaxalljacademy.com/

Akció Leírása

Sajátítsd el a babamasszázs mozdulatait a Relax-Állj! Academy 2 x 3 órás tanfolyamán!

Időpontok

  • 2020. február 14-15., 10-13 óra között
  • 2020. február 21-22., 10-13 óra között
  • 2020. február 28-29., 10-13 óra között

Az ár tartalmazza

  • 2 x 3 órás babamasszázs tanfolyam a Relax – Állj! Academy jóvoltából
  • Oktatási kellékek
  • Tanúsítvány

A masszázstechnika ötvözi a thai babamasszázs, az indiai ayurvédikus babamasszázs, a svédmasszázs fogásait és a nyugati mozgáskoordinációs elemeket.

A képzést ajánljuk várandós kismamáknak, kisgyermeküket nevelő anyukáknak és apukáknak, nagyszülőknek, családtagoknak, szülőket segítő szakembereknek (például védőnőknek, konduktoroknak, gyermekorvosoknak), már végzett masszőröknek.

  • A babamasszázzsal a kisbabád egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatod meg, valamint segítheted a kicsi mozgásfejlődését, tökéletesítheted a testtudatának kialakulását.
  • A babamasszázs mellékhatásoktól mentes gyógyír lehet a nyugtalanságra, az álmatlan éjszakákra és a rettegett hasfájásra is.
  • A tanfolyamon elsajátított tudást saját gyermeked masszírozására használhatod, a képzés szakmai végzettséget nem ad.
  • A könnyen elsajátítható elméletet távoktatásban, a gyakorlatot pedig 5 tanórás gyakorlat keretében tanulhatod meg.

Ha a babamasszázs tanfolyamot szemed fényének világra jövetele előtt végzed el, segít a felkészülésben, könnyebben fogsz boldogulni már az első pillanattól kezdve, hiszen tudni fogod, mi miért történik, és mit kell tenned. Ha már megérkezett a kis trónörökös, akkor sem késő orvosolni a mindennapi baba bajokat, amelyek esetleg megnehezítik – ahogy a legtöbb szülő életét – a Ti életeteket is.

A babamasszázs alapja maga az érintés, hiszen az érintés rendkívüli jelentőséggel bír mindannyiunk életében, folyamatosan átszövi emberi kapcsolatainkat, és a babáknak szükségük van az ölelésre, ringatásra és szeretetteljes érintésre. Többet nyújt a puszta fizikai örömnél, a pozitív testi hatásoknál, amelyekkel jár – segít megőrizni az egészséget és a testi-lelki jólétet egyaránt. A testi folyamatok tekintetében erősíti az immunrendszert, a vérkeringést.

Lelki szempontból egyrészt a szülő számára egészséges önbizalmat ad, és anyai vagy apai érzéseket. A babamasszázs elképesztően erős és varázslatos kapocs, aktív együttlét a gyermek és szülei között. Általa jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, és ez mindkettőjüket meghitt pillanatokkal ajándékozza meg.

Az apák a babamasszázzsal külön lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekükhöz, hogy mélyítsék a köztük kialakuló kötődést. A gyermek érzelmi fejlődését is pozitívan befolyásolja, ha rendszeres fizikai kontaktusba kerül szüleivel, ezáltal is érzi, hogy szeretik, óvják őt.

A baba pszichéjét illetően pedig tény, hogy a masszírozott kisgyermekek nyugodtabbak, kevesebbet sírnak, nyitottabbak és barátságosabbak is.

A babamasszázzsal a kisbabád egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatod meg, valamint segítheted a kicsi mozgásfejlődését, tökéletesítheted a testtudatának kialakulását.

A babamasszázs jótékony hatásai

  • Szorosabbá teszi a baba-szülő kapcsolatot
  • Erősíti a baba biztonságérzetét, lelki egyensúlyát
  • Segíti a baba izomzatának fejlődését
  • Segíti a mozgáskoordináció kialakulását
  • Segít a napi ritmus kialakításában
  • Segíti az étvágy fokozását
  • Enyhíti a hasfájást

Babamasszázs újszülött kortól (a köldökcsonk leesését követően) végezhető akár napi rendszerességgel. A tanfolyamon tanult masszázstechnikát a gyermek 7 éves koráig változatlan formában lehet használni, alkalmazni.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 x 3 órás babamasszázs tanfolyam a Relax – Állj! Academy jóvoltából, elméleti és gyakorlati oktatással, kellékekkel és tanúsítvánnyal

Fontos

Beváltható: 2020.04.05.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére