2 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban, Buzás Gábor speciális edzőtermében

Ninja Barlang
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

15.240 Ft

Megveszem
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ninja Barlang
2040 Budaörs, Petőfi utca 2/4
edzes@gaborninjafit.com
06 30 861 3199

Akció Leírása

Kóstoljatok bele a Ninja Warrior világába egy speciális, egyedi felszereltségű edzőteremben!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 50.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 12.700 Ft, a fennmaradó 37.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 2 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban, Buzás Gábor speciális edzőtermében, legfeljebb 10 személy részére

A világszerte népszerű, Amerikában már évtizedes múlttal rendelkező Ninja Warrior tv-show, vagyis inkább a mögötte álló, igen magas szintű sportteljesítmény a mozgáskultúra új távlatait nyitotta meg.

Persze a tévében látható show, a teljesítménnyel egyáltalán nem összefüggő csillogás, a lángcsóvák, medencék, stb… csak a jéghegy csúcsát jelentik, ez a show-business.

Azonban az eredeti szándéktól szinte függetlenül (vagy éppen azért, mert a tévében látva fiatalok százezrei akartak ilyet csinálni) a Ninja Obstacle Training, azaz Nindzsa Akadályedzés mára szinte önálló sportággá nőtte ki magát. És ezt a rendkívül összetett gyakorlatokból, mozgássorokból álló sportot a mindennapokban edzőtermekben gyakorolják a jövendő versenyzők, vagy akik el szeretnék sajátítani egyes elemeit.

Főleg Amerikában, de világszerte is egyre inkább speciális, erre kialakított felszereltségű edzőtermek százaiban rengetegen gyakorolnak különböző szinteken. A National Ninja League például rendszeresen rendez versenyeket, ahol kiválasztódnak azok, akik akár a nagydöntőbe is eljuthatnak.

Buzás Gábor Ninja Barlangjában, amely Magyarországon egyedülállóan felszerelt, mindenki megtalálja a képességeihez megfelelő akadályt. Sok akadályt külföldi műsorokból másolt le és készített el saját kezűleg, éppen ezért is egyedi ez a terem!

Buzás Gábor – Ninja Barlang

„Buzás Gábor vagyok személyi edző, testépítő - fitneszedző, TRX, Cross Traning és Ninja edző. A sport gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be életemben, mivel 5 éves korom óta rendszeresen sportolok.

Számos sportot kipróbáltam már, ezek közé tartozik a fal- és sziklamászás, a gimnasztika, a hegyi kerékpározás, vízi sportok, valamint a parkour, mint francia extrém sport. 17 évesen találkoztam először a testépítéssel, ami nagyon megtetszett és nagy hatást gyakorolt rám. Ekkor már sejtettem, hogy a mozgás nemcsak életformám, hanem hivatásommá is válik.

Tehát a sport egész életemet meghatározó szerepet kapott már elég fiatalon. Sportolóként hamar megtanultam mennyi mindent ad a mozgás öröme, de azt is, hogy a jó formához kemény edzés kell.

2011-ben szereztem képesítéseimet az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. Miután sikeresen elvégeztem az iskolát, lehetőségem adódott Nizzába, Franciaországba menni, ahol egy brit családot és annak barátait, rokonait edzettem négy hónapon keresztül. Mondanom sem kell, fantasztikus élmény volt és persze rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Következő évben, 2012 januárjában elhelyezkedtem London egyik nagy franchise vállalatánál a LA Fittness Centernél, ahol több mint egy évig dolgoztam, mint személyi edző, valamint TRX és Cross training oktató.

Külföldi hazatérésem után, 2014-ben alakítottam át a családi ház egy részét edzőteremmé, mely évről évre egyre nagyobb sikerrel bírt, ezáltal folyamatosan bővítettem, fejlesztettem. A teremben minden saját kezűleg készült, éppen ezért az országban egyedülálló teremről beszélünk. A tv-ből ismert Ninja Warrior show műsor számos akadálya megtalálható nálam egyedi kivitelben, így lehetőség van ezek kipróbálására is. 2017-ben és 2018-ban is 2. helyezést értem el ebben a vetélkedőben.”

Legyen szép napod!

2040 Budaörs, Petőfi utca 2/4
edzes@gaborninjafit.com
06 30 861 3199

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 órás csapatépítő ninja élmény a Ninja Barlangban, Buzás Gábor speciális edzőtermében

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben vagy telefonon: edzes@gaborninjafit.com, 06 (30) 861 3199 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére