2 nap Lengyelországban, Krakkóban és Zakopanéban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

4.400 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Lengyelország bájos városát, Krakkót!

Opciók

  • 2024-06-22: Előleg: 4.400 Ft
  • 2024-09-28: Előleg: 4.400 Ft
  • 2024-10-19: Előleg: 4.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 43.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.400 Ft, a fennmaradó 39.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • Kötelező idegenforgalmi adó + helyi idegenvezetői díj: 70 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.200 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 2.400 Ft/fő

Felár

  • Vacsora: 7.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 8.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor Budapest, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Szlovákián át Lengyelországba. Érkezés Krakkóba. Bár nem a főváros, de Krakkó minden egyéb szempontból Lengyelország központja. Krakkót igazán sok mindenért lehet szeretni: fiatalos hangulatáért, történelmi és kulturális hagyatékaiért, gyönyörű épületeiért, remek éttermeiért, kávézóiért, no meg a városhoz kapcsolódó mesékért és legendákért. Gyalogos városnéző sétát teszünk idegenvezetőnkkel: Európa legnagyobb műemlék jellegű főtere, a Rynek, Posztócsarnok, Szt. Adalbert templom, Flórián kapu, Barbakán. Ezt követően szabadprogram a hangulatos krakkói utcácskákban. Este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2. nap:
Reggeli után utazás Zakopanéba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magyas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Zakopane fontos szerepet játszott Lengyelország újkori kulturális történetében is, sok író, költő, zeneszerző és festő élt és alkotott itt, de a XIX század végétől mindenki, aki egy kicsit is számított, ide járt nyaralni, feltöltődni és mindig hagyott maga után valami emléket. Zakopanéban és környékén híresebb és elterjedtebb ételkülönlegességet nehéz találni az oscypeknél, azaz a hagyományos füstölt juhsajtnál! Ezt a fajta sajtot a híres zakopanei sajtpiacon és a környéken szinte mindenhol meg lehet találni. Szabadprogram a zakopanei vásáron, majd indulás haza. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 nap Lengyelországban, Krakkóban és Zakopanéban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.10.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére