2 napos tavaszköszöntő kirándulás Ausztriában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel - Mariazell, Berndorf és Lilienfeld, Myrafalle-vízesés

Ajánlat kód: 39994
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

58.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39994

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Ausztria varázslatos tájain!

Opciók

  • 2024. április 13.: , 58.000 Ft
  • 2024. május 4.: , 58.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 1 éjszaka jó minőségű vendégfogadó elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 1x reggeli ellátást
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt – kérjük, előre jelezni!
    • Mariazeller Bahn vonatjegy: 15 EUR
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 EUR
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 3 EUR
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
    • Utasbiztosítás (Classic): 1.400 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 1.820 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 2.300 Ft
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 9.500 Ft
  • 1x vacsora felár: 7.500 Ft

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Wiener Neustadt – Myrafalle vízesés – Mariahilfberg – Mariazell (360 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest–Hegyeshalom határátkelőn át Bécsújhelyre (Wiener Neustadt) ahol a magyar történelemben is fontos várossal ismerkedünk. Megtekintjük várát (kívülről), a Mária-templomot és a Főteret. Rövid szabadidő majd utunkat folytatva az Alsó-Ausztriai Myrafalle vízeséshez érkezünk. Egy kellemes sétautat teszünk meg a Mira patak mellett. Fahidakon keresztezzük a sebes patakot miközben a víz alattunk zubog, suhan alá…az élmény pótolhatatlan! Utunkat folytatva a Mariahilfberg szervita kolostorát tekintjük meg. A templom egy dombon fogadja a zarándoklókat gyönyörű panorámával. A szerviták 1672 óta szolgálnak a szentély őrzőiként Mariahilfbergben. A kolostor és templom ma is Alsó-Ausztria egyik leghíresebb zarándokhelye. A zarándokút 1661-ben kezdődött, mikor Sebastian Schlager kalapácsmesternek látomása volt, ahol megfestette Isten anyjának a képét, amit később meg is tett. A főoltáron Mária, a mennyek királynője festménye látható, amely fölött a zarándokhely csodás képe látható. A templom kereszthajóiban a szegény lélek oltárát, illetve a bánat anyjának oltárát láthatjuk. A délutáni órákban érkezünk Mariazellbe, mely évszázadok óta zarándokok szellemi központjaként ismert. A Bazilika hatalmas épületében teszünk látogatást, majd sétálunk főterén, sétálóutcáján. Estére a Mariazell környéki szálláshelyünket elfoglaljuk, vacsorára készülődünk.

2. nap: Mariazeller Bahn – Lilienfeld – Berndorf – Seegrotte – Budapest – Szeged (390 km)

Elfogyasztva reggelinket a buszunkat vonatra cserélhetjük! Fakultatív ajánlatunk: a Mariazeller Bahn vonatállomására igyekszünk (vonatjegy)! A vonat anno a zarándokok részére került megépítésre, napjainkban kedvelt turista program. Vonatozás közben gyönyörű tájakon robogva csodálhatjuk meg a Pielach völgyét. (Vonatpálya karbantartási munkálatok esetén csoportunk a "technika csodájának tartott" Semmeringbahnon teszünk egy felejthetetlen utazást (UNESCO Világörökség), mely útvonal méltán lett a Világörökség része!) Visszapattanva autóbuszunkra a szép fekvésű Lilienfeldet keressük fel, ahol meglátogatjuk híres cisztercita apátságát. Az apátságban egykoron egri érsekünk volt az apát, kiről a mai napig is elismerően nyilatkoznak. Az alsó-ausztriai Berndorf neobarokk Szent Margit templomát és a hozzá tartozó egyedülálló iskolaépületet tekintjük meg, ahol mai napig aktív tanítás folyik, hétvégéken pedig a gyönyörűen helyreállított múzeum jellegű tantermeibe tehetünk bepillantást úgy, mint egyiptomi, dór, bizánci, rokokó, gótikus, barokk stb. „Pedagógiai sétánkat” követően Seegrotte egyedülálló tavas-barlangjához érkezünk, ahol vezetéssel megtekintjük az egykori gipszbánya kialakulásának történetét, majd a föld alatti tórendszeren hajózva különös látványban lesz részünk: hajóra szállva úszunk tova a hegy gyomrában ...Hazafelé indulunk, érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 napos tavaszköszöntő kirándulás Ausztriában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel - Mariazell, Berndorf és Lilienfeld, Myrafalle-vízesés

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére