2 napos kirándulás Hajdúszoboszlón, Debrecenben és Egerben, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, fürdőbelépővel

Ajánlat kód: 36715
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36715

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fürdőzz Hajdúszoboszlón és fedezd fel Debrecen, valamint Eger nevezetességeit, s kóstold meg a Szépasszonyvölgy finom borait!

Időpontok

  • 2022. november 13.: , 44.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 1 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • A szálloda wellness részlegének használatát (jakuzzi, szauna, gőzfürdő, élményzuhany)
  • 1 alkalommal napi városi fürdőkomplexum (gyógy és élményfürdő) használatát
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondási biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt: Szépasszonyvölgye borkóstoló: 2.000 Ft
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő) 8.000 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 3.000 Ft/fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár (V.08., XI.13.): 9.000 Ft
  • Egyágyas felár (VII.03.): 11.500 Ft

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Kecskemét – Budapest – Hortobágy – Hajdúszoboszló (240 km)

Indulás Szegedről a kora reggeli órákban, majd Kecskemét és Budapest érintésével utazunk Közép-Európa legnagyobb füves pusztájához. A Hortobágyi Nemzeti Park UNESCO Világörökség, az ország legnagyobb „madárszállója” és otthona az ősi magyar szürkemarha-gulyának, rackajuhoknak és különböző magyar félvér lófajtáknak. Megtekintjük a nevezetes Kilenclyukú hidat, mely a leghosszabb magyar közúti kőhidunk, és Csontváry is megfestette „Vihar a Hortobágyon” c. híres képén. A híd tövében fekvő, közel 300 éves Hortobágyi csárdába térünk be, mint az út szomjas vándorai, hogy egy csésze teával/kávéval a kezünkben pihenjünk.

Debrecenbe érkezve a Hortobágyi Malom (kívülről) előtt haladunk el, mely Közép-Európa legnagyobb szélmalma. Kora délután érkezünk Hajdúszoboszlóra, ahol szállásunkat elfoglalva pihenhetünk Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a közeli Hungarospa Aqua Palace fedett élmény- vagy termálfürdőjében melynek belépőjegyét a részvételi díjunk tartalmazza! Az Aqua Palace 20 medencéből álló vízipalotája 2010-ben nyílt meg, exkluzív élménymedencéi különböző korokat és helyszíneket idéznek meg (pl.: trópusi, Gangesz, tengeri és mozi fürdő). Első emeletén egész szaunavilág várja Utasainkat! A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas, de a fürdőkúra hatása sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések kezelése során is észlelhető. A fürdőköpenyt és törölközőt a szálloda, az élményeket a Hungarospa Aqua Palace gyógyfürdő biztosítja! A kényeztető, pihentető vízi élmények után vacsoránkat a Hunguest Hotel Aqua Sol szállodában fogyasztjuk el.

2. nap: Debrecen – Tisza tavi Ökocentrum – Mezőkövesd – Eger és Szépasszonyvölgye – Budapest – Kecskemét – Szeged (260 km)

Reggelit követően Debrecenbe utazunk, a városnézést ikonikus Református Nagytemplomával kezdjük, mely a legnagyobb protestáns templom az országban. A Kossuth-téren vetünk egy pillantást a patinás Arany-bika szállodára, és megcsodáljuk az üvegmozaikból kirakott városi címert. Kívülről megtekintjük a romantikus stílusú Csokonai Nemzeti Színház épületét, ahol például Hofi Géza és Latinovits Zoltán kezdték pályájukat. Megállunk az impozáns Debreceni Egyetemnél, mely hazánk legrégebbi, folyamatosan működő felsőoktatási intézménye. Majd a hazánkban egyedülálló, halfaunát bemutató Tisza-tavi Ökocentrumban indulunk a sejtelmes víz alatti világ felfedezésére. Mezőkövesden a Matyó Múzeumot vagy pedig a népi iparművészek szemet gyönyörködtető mézeskalács alkotásait vesszük szemügyre a Mézeskalácsos Tájházban, akár haza is menthetünk belőlük az elkövetkező hideg téli napokra!

Programunk utolsó állomása a barokk borváros, Eger, melynek hangulatos kis utcáin sétálva ismerkedünk a város török múltjának emlékeivel és gyönyörű főterével, melynek egyik jelképe Dobó István várkapitány szobra, háttérben a vár bástyájával. Az impozáns egri vár bebarangolására hívjuk, ahol megannyi érdekességet tanulva, Gárdonyi Géza sírjánál állva elevenítjük fel hősi történelmünket. A borospincéiről híres Szépasszonyvölgyben ízlelgetjük az egri borok zamatát, majd a késő délutáni órákban indulunk hazafelé, Budapest majd Szeged érintésével.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kirándulás Hajdúszoboszlón, Debrecenben és Egerben, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, fürdőbelépővel

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére