2 napos kaland Szegeden és környékén, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel – vár az Aquapolis és a Hagymatikum, valamint a Feszty körkép

Ajánlat kód: 36714
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36714

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a Feszty körképben és mártózz meg a szegedi Aquapolis vagy a makói Hagymatikum medencéiben!

Időpontok

  • 2022. november 19.: , 44.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 1 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondási biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 3.500 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft
  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 2.500 Ft/fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár (IV.09., XI.19.): 12.000 Ft
  • Egyágyas felár (VIII.07.): 17.000 Ft

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Aquapolis Napfényfürdő belépőjegy: 5.700 Ft-tól
  • Hagymatikum fürdő belépőjegy: 3.100 Ft-tól

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Budapest – Kecskemét – Ópusztaszer – Szeged (180 km)

A kora reggeli órákban indulunk Budapestről. Első állomásunk tör­ténelmünk egyik jelentős helyszíne: Ópusztaszer. A Nemzeti Parkban megtekintjük a Feszty-körképet, majd idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a park nevezetességeivel: Rotunda, Monostor, Skan­zen, Nomád Park, Csete-jurták. Ebédidőben érkezünk Szegedre, közvetlenül a Tisza partjára, páratlan panorámában gyönyörködve! 100 éves házakkal övezett Oskola utcán át jutunk el Szeged büszkeségére, a Dóm térre, ahol az árkádok alatt Szeged város kiemelkedő személyeivel találkozhatunk. Megpihenünk a téren a kéttornyú Magyarok Nagyasszonya székesegyház és Dömötör torony árnyékában. Lehetőség szerint bepillantunk Szeged Fogadalmi templomába, a Dómba is. Majd sétánkat a Somogyi utcán folytatjuk: Fekete-ház, Dugonics tér a felújított Egyetemi épülettel, Kárász utca: Szeged sétálóutcája.

A százéves platánokkal övezett, parkosított 50ezer négyzetméteres Széchenyi térre érkezünk! A leleményesek gyorsan kiszúrhatják a híres disznófejű fát. A fák árnyékában tett sétánk során látjuk a Bérpalotát, a Városháza épületét a Sóhajok hídjával, a Zsótér házat, a Szegedi Járásbíróság magasztos épületét, a Tisza szállót és a Posta szecessziós épületét. Sétánk végén megtekintjük a neoreneszánsz Anna fürdő épületét a szomszédos református templommal a Kálvin téren. A városnézést követően elfoglaljuk szálláshelyünket. Kis pihenőt követően autóbuszunkkal a közeli Napfényfürdő Aquapolisz gyógy és wellness fürdőbe látogatunk (belépőjegy) és átadjuk magunkat a termálfürdő kényeztetésének az óriási, 4400 m2-es vízfelületű Nagyfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexumban.

Gyógymedencék, családi wellness medencék és csúszdás élménymedencék várnak bennünket! A szauna szerelmeseinek érdemes kipróbálni a csendes wellness részlegben tartott szaunaszeánszokat (a belépőjegyen túlmenően felár ellenében) is. Aki nem kíván fürdőzni, kedvére válogathat a belváros patinás cukrászdái között, és sétálhat a közeli Tisza-parton. Estére ajánljuk figyelmébe a 18 órakor a Fogadalmi templomban megtartott misét (szombaton)!

2. nap: Szeged – Makó és a Hagymatikum – Kecskemét – Budapest (230 km)

Reggelit követően elsőként egy kellemes csésze kávéra, teára állunk meg a Reök-palotában üzemelő Reök cukrászdában. A "lófaránál" lévő szecessziós palotában a belső dizájn érzékelteti, hogy friss, mai, üde és a hagyományokkal harmonikus kapcsolatban szebbnél szebb cukrász költemények között válogathatunk. Az édességek készítését az a Szó Gellért felügyeli, aki már kétszer nyerte meg az ország tortája versenyt. Szegedtől az 500 éves, gyönyörűen felújított alsóvárosi ferences Havas Boldogasszony templomában búcsúzunk, ahol megismerkedünk a páratlan értékű templom részleteivel, a modern, látogatóbarát kiállításon az épületegyüttes és a ferences rend történetével.

Autóbuszunkkal Makóra látogatunk, ahol nem minden csak a hagymáról szól! Makó történelmi belvárosában teszünk sétát: Glóriusz, Széchenyi tér, Korona szálló, neobarokk Bérpalota és a romantikus Régi városháza szegélyezi, A főtérből nyílik a város sétálóutcája, ahol a neobarokk Postapalota tőszomszédságában áll a Makovecz Imre kiemelkedő alkotása, a Hagymaház áll. Az épülettel szemben helyezték el Fritz Mihály alkotását, a Múzsák kútját. Városnézésünket követően a magyar organikus építészet zászlóvivője, a Kossuth-díjas Makovecz Imre által tervezett fürdőbe, a Hagymatikumba érkezünk, mely már látványvilágában is a minőséget képviseli. Gyógyvize és gyógyiszapja kedvezőhatást gyakorol az ízületi, reumás és más egyéb panaszokra is. A több mint 26 ezer négyzetméter összterületű komplexumban összesen tizennyolc medencében és kilenc különböző szaunában kapcsolódhatnak ki Utasaink.

A Magyarországon egyedülálló organikus építészeti remekmű Makovecz Imre építész tervei alapján épült. A fürdő már látványában is lenyűgözi az ideérkezőket, így érthető miért nevezik sokan a "Fürdők templomának". Ezen látványhoz társul még két természeti kincsünk, melyek egymás mellett csak nagyon kevés helyen lelhetők fel: a makói gyógyvíz és a marosi iszap. Szolgáltatásainkat magas színvonalon képzett munkatársakkal vehetők igénybe (felár ellenében), akiknek a vendégek igényeinek kiszolgálása a hivatásuk és hitvallásuk. Kellően kipihenve intünk búcsút a városnak és hazafelé indulunk a késő délutáni órákban. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kaland Szegeden és környékén, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel – vár az Aquapolis és a Hagymatikum, valamint a Feszty körkép

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére