2 nap 1 személyre Tapolcán buszos utazással, 4*-os szállással, félpanzióval, programokkal – Sümegi vár, Tapolcai-tavasbarlang, Festetics kastély, Tihany

Ajánlat kód: 36616
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36616

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz október elején a Balaton-felvidéken, látogass el Tihanyba, a Sümegi várba és a varázslatos tavasbarlangba!

Időpont

  • 2020. október 3-4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Atóbuszos utazást
  • 1 éjszaka szállást - Tapolca - Hotel Pelion 4* (2-3 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, TV, minibár, széf, klíma, ingyenes WiFi, fürdőköpeny használat)
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Idegenvezetést
  • Wellnes sziget használatát (termálvizes medence, élményfürdő, reggeli gimnasztika, szaunák használata, fitness terem használata)
  • Gyógybarlang használatát meghatározott időben (ha a hatóság engedélyezi a megnyitását)

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat 500 Ft/fő
  • A belépőket: kb. 7 000 Ft/ fő

Program

1. nap Veszprém, Sümegi vár, Tapolcai-tavasbarlang

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Érkezés a délelőtti órákba a "királynék városába", Veszprémbe. Veszprémben, a Várnegyedben található az országban egyedülálló az "egyutcás" barokk vár, gyönyörű épületek, és a városban domináló Tüztorony, sok más értékes látnivaló mellett. Természetesen a Szent István és Gizella szobra sem maradhat ki. Városnézés után rövid szabad idő, majd tovább utazunk Sümeg felé. Az út mellett hívogatón integet felénk egy kis város frissen felújított vára, a Sümegi vár. Ez a középkori fellegvár kiállításaival elvarázsol minket a középkorba (belépős). Majd Tapolcára érve először a tavasbarlangba megyünk, ahol felejthetetlen izgalmak várnak ránk. A csónakázható tavasbarlang fogadóépületében páratlan kiállítás mutatja be a karsztvidékek csodálatos világát. Majd a kicsi, kétfős csónakokba szállva végig csónakázunk e csodás barlang alagútjain. Élményekkel telve a szállás felé veszünk irányt, hogy még legyen időnk fürödni a szálloda medencéjében vagy lazítani a gyógybarlangban.

2. nap Tapolca, Festetics kastély, Keszthely, Tihany

Reggeli frissítő sétánk alatt, idegenvezetőnk segítségével, megismerkedünk Tapolca látnivalóival és történetével. Majd felkeressük a Balaton-felvidék legpompásabb kastélyát, a Festetics Kastélyt (Helikon Kastélymúzeum). A kastély kertjében több különböző tematikájú kiállítás található, a Festetics kastély, hintó -, vadászati-, főúri utazások- és történelmi modellvasút kiállítás, pálmaház és madárpark. A csoport együtt nézi meg a szépséges és jó karban lévő Festetics kastély impozáns termeit és kiállításait. Ezt követően mindenki érdeklődése szerint választhat, melyik kiállítást tekinti még meg egyénileg (belépődíj ellenében). A fenséges kastély után megismerkedünk Keszthely város nevezetességeivel, a városnézés után szabad idő. Majd a Balaton északi partját követve, Tihanyba érkezünk. Ismerkedés a Tihanyi-félsziget szépségeivel: jellegzetes tihanyi tájházak, a híres visszhang, a levendula ház, a belső tó elbűvölő látnivalói után élvezhetjük a balatoni naplementét, majd hazafelé indulunk. Hazaérkezés esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap 1 személyre Tapolcán buszos utazással, 4*-os szállással, félpanzióval, programokkal – Sümegi vár, Tapolcai-tavasbarlang, Festetics kastély, Tihany

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére