2 nap 1 személyre a Zemplénben és Tokaj tájain, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal – Aranybánya, Vizsoly, Boldogkő vára

Ajánlat kód: 36617
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36617

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Keresd fel a Zemplén legszebb tájait, híres várait, valamint Tokaj lankás borvidékét!

Időpont

  • 2020. október 17-18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 1 éjszaka szállást - Telkibánya - Hotel ***
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat 500 Ft/fő
  • A belépőket
    • Tokaji hajókázás: 1.300 Ft/fő
    • A többi (Arabánya, Vizsolyi Biblia, Mézmúzeum, Boldogkő vára): 3.500-4.000 Ft/ fő

Program

1. nap Tokaj, Telkibánya

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor.  Délelőtti órákban érkezés a Tokaj lankás vidékére, ahol egymás követik a szőlőtőkék, csodás panorámát nyújtva az idelátogatóknak. Idegenvezetőnkkel megismerjük Tokaj település történelmét, melyről még az Anonymus is irt. E kis település két folyó kereszteződésében fekszik, Bodrog és Tisza, így, ha valakinek kedve támad, még hajóra is szállhat (térítés ellenében, előjegyzéssel), hogy az egy órás sétahajókázás alatt a folyóról is megcsodálhassa e táj szépségét. Természetesen benézünk egy pincészetbe is, ahol megismerkedhetünk a Tokaji bor titkát, megízlelhetjük zamatát. Szabad idő keretében mindenki eldöntheti, hogy egyénileg felfedezi a település utcáit, tereit, környékét, vagy csupán leül a partra és élvezi „szőke” Tisza látványát, mely „síma tükrén a piros sugárok, (mint megannyi tündér) táncot jártak” (Petőfi).

Délután továbbutazunk a Zempléni Tájvédelmi terület felé, hegyeknek kapaszkodva. Telkibányába érve, a szállást foglalás követően, a nyári hónapokban ki-ki kedve szerint csobbanhat a szálloda medencéjében sétálhat a szálloda körülvevő kis erdőben, vagy figyelheti, hogy készül a bográcsvacsora, a szálloda udvarában. Vacsora előtt az idegenvezető egy rövid sétára invitál Telkibányán.

2. nap Aranybánya, Vizsolyi Biblia és Mézmúzeum, Boldogkő vára, pálinkaház

Ízletes reggeli után elbúcsúzunk szálláshelyünktől és nekivágunk mai színes programunknak. Elsőként, szakember irányítása mellett, lemegyünk az aranybányába, mely ma már nem működik, azonban ma is őrzi a középkori bányászat technikáit, melyről vezetőnk mindent elmesél. Telekibányát hátrahagyva, Vizsolyba utazunk, ahol az első írott magyar nyelvű biblia található, és ahol a legtöbb és legjobb állapotban megmaradt Árpád-kori falfestmények találhatóak a kis templom falain. Ám nem hagyhatunk el ezt a kis bájos falut, míg nem ismerkedünk meg a méz készítés rejtelmeivel az ország első és egyedi Mézmúzeumában, ahol nem csak számos, a méhek életével és a mézkészítésével kapcsolatos kérdésünkre kaphatunk választ, de meg is kóstolhatjuk az "édes aranyat". Ezután irány a Zempléni táj, mely egyik magányos hegyén áll Boldogkő vára, ahol időutazásra invitálják a látogatót: V. Béla korától Károly Róbert időszakán át, egészen a lovagkor végéig. A gyönyörű kilátás a várból pedig teljesen elbűvöli a látogatót. A kellemes hétvége lezárásaként még megtudjuk, hogy is főzik a jó fajta pálinkát erre felé, mellyel koccintunk egyet a helyi pálinkaházban, mielőtt hazaindulunk. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap 1 személyre a Zemplénben és Tokaj tájain, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal – Aranybánya, Vizsoly, Boldogkő vára

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére