2 alkalmas kombinált kezelés 4 lépcsőben makacs zsírpárnák ellen is, kavitáció, presszoterápia, rádiófrekvencia és tekercselés a Kontúr Központban

Kontúr Alakformáló Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.320 Ft 56% 16.330 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen zsírpárnácskáktól olyan helyeken is, ahonnan edzéssel vagy diétával eddig nem sikerült!

Az ár tartalmazza

  • 4 lépcsős fogyasztó csomag a Kontúr Alakformáló Központban
  • 2 x 20 perc kavitáció
  • 2 x 20 perc presszoterápia
  • 2 x 10 perc rádiófrekvenciás zsírbontás
  • 2 x hatóanyagos testtekercselés

A legtöbb helyi zsírlerakódás a hason, a csípőn és a lovaglónadrág területen található. Itt sajnos jellemzően cellulitot is találunk. A kavitációs kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre, amelyek összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, amelynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsírsejtek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak a szervezetből. A zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

A nyomásterápia, vagy más néven presszoterápiás kezelés egy mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer. A kezelés aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, így segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek és nyirokpangás megelőzésében, támogatást nyújt a cellulit és túlsúly kezelésében. Javítja a gyenge perifériás keringést. Tökéletes kiegészítője kavitációs, és egyéb alakformáló kezeléseknek, mivel a segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

A rádiófrekvenciás kezelés során felmelegített fibroblaszt sejtek segítik a kollagén keletkezését és az azutáni szövet újjá formázását. A folyamat végső kozmetikai eredménye a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőr. A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére.

A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni.

A hatóanyagos testtekercselés az előzőekhez hasonlóan testsúly csökkentő és bőrfeszesítő eljárás, mely a másik három kezeléssel kombinálva célzottan tudja a problémás területekről látványosan eltüntetni a lerakódott zsírsejteket és újra gyönyörűvé varázsolni bőröd!

Kontúr Alakformáló Központ

A Kontúr Alakformáló Központ jól megközelíthető helyen, a VII. kerületben, a Blaha Lujza tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. Változatos kozmetikai kezelések a legmodernebb technológiákkal, valamint célzott zsírbontó eljárások széles skálája a fogyni vágyóknak, vagyis a Face & Body Kontúr barátságos szalonjában mindenki megtalálja a számára ideális kezelést!

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 alkalmas kombinált kezelés 4 lépcsőben makacs zsírpárnák ellen is, kavitáció, presszoterápia, rádiófrekvencia és tekercselés a Kontúr Központban

Fontos

Beváltható: 2019.12.31.-ig
Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 716 5443 • 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehet módosítani vagy lemondani, különben elvégzettnek tekintjük a kezelést • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére