199.990 Ft helyett 139.990 Ft: 4 nap Párizsban, a romantika, a szerelem és a fények városában, 3 éjszaka 2 személyre reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel, novembertől márciusig

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Álomkirándulás a francia fővárosban, vár az Eiffel-torony és a Diadalív Párizsban

Opciók

  • 4 napos városnézés Párizsban 2016. november 1 - 2017. január 31. között 199.990 Ft helyett 139.990 Ft
  • 4 napos városnézés Párizsban 2017. február 1-március 31. között 199.990 Ft helyett 159.990 Ft

Az ajánlat tartalma

  • 4 nap/3 éjszaka 2 személyre Párizsban
  • Elhelyezés: Hotel Opera, Ambassadeur vagy hasonló 3*-os szállás
  • Ellátás: reggeli
  • Repülőjegy Budapest – Párizs – Budapest útvonalon
  • 2 db nagy kézipoggyász (10 kg/fő)
  • Repülőtéri illeték
  • Foglalási díj

Párizs a világ leglátogatottabb és rengeteg utazó szerint a világ legszebb városa. Rengeteg jelzőt találhatunk még erre az ékszerdobozra: a fények, a szabadság, a divat vagy a szerelem városa, a világ leghangulatosabb városa, de minden szó kevés rá, hogy Párizst bemutassuk. Párizs leírhatatlan, aki még nem járt ott, el se tudja képzelni, hogy milyen.

Annak ellenére, hogy a legtöbb embernek Párizsról elsőre talán csak az Eiffel-torony, a Diadalív vagy netán a Sacré-Coeur ugrik be, a városnak olyan sok érdekessége és gyönyörű látnivalója van, hogy ha egy héten keresztül egész nap a várost járjuk, akkor is fájó szívvel kell lemondanunk rengeteg szépségéről.

De a nevezetességeken kívüli Párizs is pompás. A századelőn épült és folyamatosan felújított épületek egységes, patinás légkört adnak az utcáknak. Egy idő után már fel sem tűnik, hogy egy híres és szép épületet látunk, hiszen Párizsban szinte minden utcában láthatunk egy fantasztikus építészeti csodát vagy egy hangulatos parkot.

A párizsi emberek életstílusa, a kávézók sora, a folyamatos pezsgés is felejthetetlen. A csodálatos Szajna és romantikus hídjai, a művészeti galériák sora, a gazdag, jólétet sugárzó üzletek és a megelevenedett történelem is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a városba napról napra jobban beleszeressünk, majd az elválás igen fájdalmas legyen. De ilyenkor a legtöbben elhatározzák, hogy előbb vagy utóbb, de mindenképpen visszatérnek.

Programjavaslat

1. nap: Elutazás Párizsba közvetlen járattal, utazás egyénileg a szállodába, szobák elfoglalása. Szabadprogram keretében javasoljuk a Montmartre-nak a felfedezését, amely Párizs egyik leghangulatosabb negyede. Főbb látnivalók: Sacré-Coeure, Festők tere és a kihagyhatatlan Moulin Rouge.

2. nap: Reggeli után hajókázzatok egyet. A kb. 2 órás hajós városnéző program során betekintést nyerhettek a csodálatos város életébe. A kellemes élmény után érdemes felkeresni a Concorde teret, a Tuilleriák kertjét, a Louvre Múzeumot a Mona Lisával. Ezek után vegyétek az irányt a Notre Dame felé, majd sétáljatok a latin negyed hangulatos utcáin.

3. nap: Reggeli után érdemes meglátogatni a Loire menti kastélyokat vagy folytathatjátok a városnézést Párizsban: Eiffel-torony, Diadalív, Invalídusok Dómja és a világ talán legteljesebb impresszionista gyűjteménye, a Museé d’Orsay.

4. nap: Reggeli után szabadprogram, menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen járattal.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap/3 éjszaka 2 személyre Párizsban. Elhelyezés: Hotel Opera, Ambassadeur vagy hasonló 3*-os szállás. Ellátás: reggeli. Repülőjegy Budapest – Párizs – Budapest útvonalon. 2 db nagy kézipoggyász (10 kg/fő). Repülőtéri illeték. Foglalási díj

Fontos

Beváltható: 2017.02.22.-ig
Alkupon megvételét követően előzetes foglalás szükséges kuponszám és titkos kód megküldésével: ertekesites@budavartours.hu • BBP biztosítás: 550 Ft/fő/naptól • Útlemondás-biztosítás: 1% • Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére