19.990 Ft helyett 14.990 Ft: Látogass el a világ legnagyobb sörfesztiváljára, a müncheni Oktoberfestre, non-stop buszos utazás 1 személy részére szeptember 28-i indulással

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

14.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

A müncheni Oktoberfest a világ legnagyobb sörfesztiválja, amely közel 200 éves múltra tekint vissza. Mennyei sörök, fergeteges hangulat, tapasztald meg Te is testközelből!

  • Utazás 1 személy részére a müncheni Oktoberfest sörfesztiválra
  • Autóbuszos utazás
  • Szervezési díj
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Fontos információk

  • Fix ülőhely a buszon: 1.000 Ft / fő
  • Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 30 nappal lehetséges.
  • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 3 nappal lehetséges.
  • Regisztrációs díj 1.500 Ft/fő

Az Októberfeszten a müncheni sörfőzdék saját sátrakkal képviseltetik magukat, ahol a hagyományos söreiken kívül különleges, nagyobb alkoholtartalommal bíró söröket is kínálnak. A szeptember közepétől október elejéig tartó fesztiválsorozaton nemcsak a kitűnő söröket, de a finomabbnál finomabb bajor ételkülönlegességeket is megismerheti az idelátogató, a szórakoztatásról pedig a kitűnő zenék és a programok gondoskodnak, többek között található itt óriáskerék, körhinta, toronycsúszda és hullámvasút is.

A tavalyi évben több mint 9 millió turista látogatott el ide a világ számos pontjáról, hogy megkóstolhassa a világ legjobb söreit, idén legyél Te is részese ennek a fantasztikus fesztiválnak.

Szombaton a reggeli órákban érkezünk meg Münchenbe, ahol egy rövid szabadprogram következik, amelynek keretében meglátogathatjátok München látnivalóit, például az 1972-es Olimpia helyszínét vagy a következő nevezetességeket: Kaufinger Strasse., Viktualienmarkt (piactér), Hofbrauhaus, Királyi Palota, Maximilianeum, Régi Városháza, Deutschesmuseum, a Marienplatz, mely a város szíve és központja. A Marienplatzot az Új Városháza uralja. Az Új Városházát (Neues Rathaus) 1867 és 1908 között emelték, tetején a város szimbóluma, a Münchener Kindl (müncheni gyerek). 11-kor, délben és májustól októberig 17-kor is megszólal a torony híres Glockenspielje, órajátékkal és táncoló bábukkal.

Ezután dél körül érkezés a Theresien Platzra, ahol szabad program keretében élvezhetitek a világ legnagyobb sörfesztiválját. Este 22:00 órakor találkozás az csoportkísérő által megadott helyszínen, majd élményekkel gazdagodva, illetve finom sörökkel és ételekkel „feltankolva” megkezdődik a hazautazás.

Indulás

  • Péntek este 22:00 órakor találkozás a Népligetnél a Planetárium tábla előtt, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 22:30-kor utazás München felé autóbusszal

További felszállási lehetőségek

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
  • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
  • M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő
  • M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
  • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Non-stop buszos utazás 1 személy részére szeptember 28-i indulással a müncheni Oktoberfest sörfesztiválra

Fontos

Beváltható: 2018.09.28.-ig
Indulási időpont: 2018. 09.28 • Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére