19.990 Ft helyett 12.990 Ft: Merülj el a velencei karnevál forgatagában és fedezd fel a lagúnák városát! Non-stop buszos utazás 1 személy részére február 9-i indulással

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

12.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Velence, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

„Az egészhez a tengeren úszó furcsa meseváros márványkövei és palotái adják a díszletet” – írta Dante Velencéről. Most megbizonyosodhatsz róla, mennyire igaza volt, ráadásul életre szóló élményeket szerezhetsz a világ egyik leghíresebb karneválján!

Az ajánlat tartalma

  • Non-stop 3 nap/0 éjszaka kirándulás 1 személyre Velencébe
  • Autóbuszos utazás
  • Szervezési díj
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Fontos információk

  • Fix ülőhely a buszon: 1.000 Ft / fő
  • Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 30 nappal lehetséges.
  • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 3 nappal lehetséges.
  • Regisztrációs díj 1.500 Ft/fő

Európában a karnevál szó hallatán a legtöbb embernek Velence jut eszébe. A velencei karnevál hamvazószerda előtt két héttel kezdődik és egy nappal hamvazószerda előtt ér véget. Ez idő alatt turisták lepik el az egyébként is népszerű várost, hogy láthassák a különleges ruhakölteményekben és álarcban felvonulókat és részesei lehessenek Európa leghíresebb karneváljának.

1. nap: folyamatos utazás Szlovénián keresztül, a melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Éjszaka a buszon.

2. nap: a reggeli órákban érkezés Punta Sabbioniba, ahonnan behajózunk a Szent Márk Térre (az ár a hajójegyet és az egyéb költségeket nem tartalmazza, külön kötelezően fizetendő 30 EUR/fő). Behajózás után csoportvezetőnk segítségével megismerhetik a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat). A nap további részében szabadprogram, elvegyülés a karnevál forgatagában.

Délután folyamán lehetőség nyílik fakultatív program keretében ellátogatni Murano és Burano szigetekre, ahol a híres üveggyártást ismerhetik meg. Murano 1921 óta az üveggyártás központja. Murano öt szigetre épült, és körülbelül a közepén vágja ketté a saját „Canal Grandéja”. A csatorna két partját híd köti össze, a Ponte Vivarini. Burano a velencei lagúna szigete, legfőbb nevezetességét az élénk színűre festett lakóházai jelentik és méltán híres a csipkekészítéséről is. Az 1872-ben létesített Csipkekészítő iskola, amely ma a mesterség múzeumának ad otthont a Galuppi téren áll (a program minimum 20 főtől indul 20 EUR/fő).

Este találkozás a csoportvezető által megadott helyen és időben, majd 20.00 -21.00 óra körül visszaindulás Budapestre. Éjszaka a buszon.

3. nap: visszaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Felszállási lehetőségek

  • Indulás Budapestről este 20:00-kor, találkozás 19:45-kor a Népligetben
  • M1/M7-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő
  • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő
  • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő
  • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő
  • M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő
  • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Velence, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Non-stop buszos utazás 1 személy részére a velencei karneválra február 9-i indulással

Fontos

Beváltható: 2018.02.09.-ig
Indulási időpont: 2018. február 9 • Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére