19.990 Ft helyett 10.990 Ft: Lenyűgöző látványosság testközelből – buszos utazás a Velencei karneválra városnézéssel, fakultatív szigetlátogatással a híres Muranóra és Buranóra, az Adutours Utazási Iroda jóvoltából

Adutours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

10.990 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
1/413 6790
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Csöppenj egy káprázatos világba!

Élvezd Te is a Velencei karnevál színes forgatagát! Az egyedülálló, hatalmas örömünnep a farsangi időszak csúcspontja, amikor is maszkos, beöltözött emberek sokasága lepi el a lagúnák városát, elképesztő hangulatot és óriási fiesztát varázsolva! Ezt mindenkinek látnia kell!

Tekintsd meg saját szemeddel a csodás város ritkaságszámba menő szépségű nevezetességeit is, többek között a Rialtó hidat, a Szent Márk teret, a Dózse palotát vagy éppen a Bazilikát! Hajókázz el kedved szerint két közeli szigetre, és csodáld meg a híres muranói üveget, valamint a buranói csipkét!

Program:

  • 1. nap: Indulás este 22:00-kor Budapestről, az 56-osok teréről, az Időkerék elől. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.
  • 2. nap: Reggel áthajózás Velencébe, gyalogos városnézés. Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján”, a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram, részvétel a karneváli rendezvényeken. Fakultatív kirándulási lehetőség is nyílik Murano és Burano szigetére. Ennek keretében először áthajózás Muranóra, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, amint láthatjuk, egy izzón folyó anyag miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává. A műhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Ezután Burano szigetére hajózunk, amely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranói csipkét. Ezt követően hajózás Velencébe, majd szabadprogram. Este visszahajózás, majd indulás haza. Éjszaka az autóbuszon.
  • 3. nap: Érkezés a kiindulási helyre a reggeli órákban.

Fontos tudnivalók:

  • BBP-biztosítás köthető: 1.650 Ft/ fő
  • Regisztrációs díj: 1.000 Ft/ fő (a buszon fizetendő)
  • Hajójegy (Punta Sabbioni – Velence oda-vissza): 25 € / fő (kötelezően, helyszínen fizetendő)
  • Hajójegy Murano-Burano szigettúrával: 20 € / fő (fakultatív, helyszínen fizetendő)

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
1/413 6790

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás Itália világhírű farsangi fesztiváljára, a Velencei karneválra egy főnek az Adutours Utazási Iroda jóvoltából. A páratlan város megtekintése idegenvezetéssel, fakultatív szigetlátogatás Muranóra és Buranóra. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.02.03.-ig
Választható időpontok: 2016.01.22. - 01.24., 01.29. - 01.31. vagy 02.05. - 02.07 • A megvásárlást követő 3 napon belül szükséges a kódokat elküldeni az adutours@t-online.hu e-mail címre, a kódokkal, az utazók nevével, 1 telefonszámmal, 1 lakcímmel • Regisztrációs díj: 1.000 Ft/ fő (a buszon fizetendő) • Hajójegy (Punta Sabbioni – Velence oda-vissza): 25 € / fő (a helyszínen kötelezően fizetendő)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére