1.990 Ft helyett 1.290 Ft: Légy kreatív és fagyassz különleges jéggolyókat! Tehetsz bele gyümölcsöt, leveleket, zöldségeket, bogyókat

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.990 Ft 35% 700 Ft

Akció Leírása

Légy kreatív és fagyassz különleges jéggolyókat! Tehetsz bele gyümölcsöt, leveleket, zöldségeket, bogyókat. Készíts vele limonádét és stílszerűen fagyassz bele citromkarikákat mentalevéllel! Vagy fagyassz le zellerszárat a golyóba és tedd paradicsomlébe! A jéggolyó a nagy felület miatt az italba téve lassan olvad ki, így folyamatosan hűti és persze e közben ízesíti is az italodat. Különlegesen finommá teszi az italodat, ha használsz gyümölcsöt, gyümölcsleveket, szörpöket, teákat, kókusztejet, menta levelet, zellert, stb. Készíthetsz a segítségével desszertet, fagylaltot, rizs golyót és mindent, amihez a gömb forma használata eszedbe jut.

Tudnivalók:

  • Nagy felülete miatt a jég lassan olvad
  • Tökéletes finom koktélokhoz, limonádékhoz
  • Erős, szivárgásmentes, könnyen összeszerelhető
  • BPA mentes műanyag
  • Finommá teszi, ízesíti az italodat, ha használsz gyümölcsöt, gyümölcsleveket, teákat, kókusztejet, menta levelet, zellert, stb.
  • Méret (cm): 11,5 x 11,5 x 5, átmérő (cm): 4,5 
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Jéggolyó készítő. Nagy felülete miatt a jég lassan olvad. Tökéletes finom koktélokhoz, limonádékhoz. Erős, szivárgásmentes, könnyen összeszerelhető. BPA mentes műanyag. Finommá teszi, ízesíti az italodat, ha használsz gyümölcsöt, gyümölcsleveket, teákat, kókusztejet, menta levelet, zellert, stb. Méret (cm): 11,5 x 11,5 x 5, átmérő (cm): 4,5. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére