Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

1.950 Ft helyett 1.290 Ft: Legyen kreatív és egyedi a karácsonyi ajándékod, ajándékozz egy általad választott fényképpel nyomtatott bögrét!

Duplex Print
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.950 Ft 34% 660 Ft
Duplex Print
duplexprint.hu

Akció Leírása

Tucattermékek helyett válassz valami különlegeset!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek az egyedi készítésű ajándékok – nem véletlenül, hiszen általuk elkerülhető, hogy olyannal lepjünk meg valakit, amit már mástól is megkapott vagy megkaphat. Az egy kaptafára készült tárgyak kora tehát úgy néz ki, lejárt, azok számára, akik szeretnének valami kreatívat adni kedvesüknek vagy éppen barátaiknak, több út is mutatkozik.

Ha úgy érzed, házilag nem próbálsz meg előállítani valami egyedi meglepetést, kapóra jöhet Alkuponunk, amellyel most hozzájuthatsz egy nem mindennapi bögréhez. Kivételességét az adja, hogy lehetőséged van egy képet kiválasztani, amely aztán visszaköszön majd erről az ivóalkalmatosságról. Ha például párodat ajándékozod meg vele, tehetsz rá egy közös képet rólatok, amely majd mindig rátok emlékeztetheti, akkor is, ha éppen nem vagytok együtt.

Fontos:

A december 20-ig leadott rendeléseket tudják garantálni Karácsonyra!

Csak személyes átvétel lehetséges!

Nyitva tartás: H-P 9.00-19.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Általad választott fényképpel készített, egyedileg nyomtatott bögre. Rendkívüli ajándék bármilyen alkalomra (pl. karácsony, évforduló, születésnap) párodnak, gyermekeidnek, barátaidnak. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2019.02.01.-ig
A kupon megvásárlása után küld a kiválasztott képeket és a kuponkódot a info@duplexprint.hu címre • Csak személyes átvétel lehetséges!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére