186.250 Ft helyett 149.000 Ft: Szlovéniai kirándulás varázslatos tájakra, a tengerhez, a Bledi- és a Bohinji-tóhoz, 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 30260
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30260

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsétek az őszi szünetet egy fantasztikus kirándulással Szlovéniai legszebb tájaira, a világhírű Bledi-tóhoz, a hegyekbe és völgyekbe, s természetesen a tengerhez!

Időpont

  • 2018. október 29 - november 1. (őszi szünet)

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Útdíjat
  • Idegenvezetést Budapestről
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • BBP és stornó biztosítást
  • A programok során fizetendő belépődíjakat (kb. 16.000 Ft)
  • A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat!

Indulás

  • Nyíregyháza

További csatlakozási lehetőség

  • Debrecen
  • Tiszaújváros
  • M3 autópálya pihenői (Miskolc)
  • Gyöngyös
  • Budapest
  • Dunántúlon az útvonalba eső pihenőhelyek

Utazás

  • Légkondicionált autóbusszal (TV, DVD, WC, italautomata)

Szállás

  • 3 éjszaka szlovén besorolásnak megfelelő 3 csillagos szállodában, Celje mellett. A szobákban fürdőszoba, WC, TV található.

Ellátás

  • Bőséges reggeli (fakultatív vacsora)

Program

1. nap: Nyíregyháza – Budapest – Graz (Ausztria) – Celje

Elutazás Nyíregyházáról a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Budapesten, Rábafüzesen keresztül Graz-ba. A városnézés során ismerkedünk a steier fővárossal. Megtekintjük a Dómot, Mauzóleumot, főhercegi palotát és a Jezsuita rendházat. Séta a belváros hangulatos utcácskáin és a főtéren, majd felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (felvonódíj). Késő délután továbbutazás Szlovéniába. Érkezés a szálláshelyre az esti órákban (3 éj).

2. nap: Bohinj és a Bledi-tó – Skofja Loka

Reggeli után Bohinj-ba utazunk. A Vogel hegyre emelkedve a Triglav Nemzeti Parkban lévő csúcsok és tavak megtekintése (felvonódíj). Utunk következő állomása Szlovénia ékszere, Bled. Csodálatos fekvése, enyhe éghajlata miatt turisták ezrei keresik fel. A Bled-tó-ban fekvő kis szigeten Szűz Mária zarándok temploma található, melyet kishajóval lehet látogatni (hajójegy), majd a tó túlsó partján a várat keressük fel. A délután folyamán Szlovénia műemlékekben gazdag városkájába, Skofja Loka-ba utazunk tovább. Sétálunk az óváros hangulatos utcácskáin, festett nemesi házai között. Láthatjuk az öreg városházát, a XIII. századi kőhidat (Közép-Európa legöregebb hídja).

A főutca végén pillantást vethetünk a város fölé emelkedő kastélyra. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

3. nap: Ljubljana – Predjama vára – Postojna

A mai napon Szlovénia fiatal, energikus városát, Ljubljanát keressük fel. Sétálunk a belvárosban és ismerkedünk nevezetességeivel. A hármas hídon átmenve siklóval megyünk fel a folyó túlpartján lévő – Ljubljana jelképeként is ismert – várba. E várban raboskodott Batthyány Lajos is 1849-ben. A toronyból jó időben az Alpok csúcsai is látszanak. Postojnába folytatjuk utunkat. Rövid kitérővel felkeressük Predjamát, Szlovénia festői lovagvárát, mely a sziklák között egy barlang bejáratában épült. A várat belülről belépődíj ellenében lehet megnézni. Postojna világhírű természeti értéke a Pinka-folyó által kialakított kétszintes barlangrendszer. Vonattal és gyalogosan járjuk be a területet (belépődíj). Este visszaérkezés a szálláshelyre.

4. nap: Maribor – Varasd – Budapest – Nyíregyháza

Elfogyasztjuk reggelinket, majd a délelőtti órákban Horvátország felé vesszük utunkat. Útközben megállunk Mariborban, Szlovénia második legnagyobb városában. (idegenvezetős séta + rövid szabadidő), ezt követően séta Varasd műemlékekben gazdag belvárosában, melyet Horvátország „barokk fővárosának” is neveznek (Draskovics, Patacsics paloták, Cillei-Erdődy várkastély, barokk templomok megtekintése kívülről). Majd hazafelé vesszük utunkat, Letenyén keresztül érkezés Nyíregyházára a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szlovéniai kirándulás varázslatos tájakra, a tengerhez, a Bledi- és a Bohinji-tóhoz, 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel, buszos utazással, az őszi szünetben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére