18.500 Ft helyett most 9.150 Ft: Derítsd ki allergiád kiváltó okát, vagy akár ints búcsút végleg a kellemetlen tüneteknek az elektrodinamikai allergiavizsgálat segítségével

Medmis Intézet
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883
medmis.hu

Vélemények

B. Andrea

Nagyon barátságos környezetben zajlik a kezelés, nekem is hatékonyan enyhítettek az allergiámon.

B. Zita

Ha közelebbről is érdekelnek ezek a diagnosztikai módszerek, vannak remek tanfolyamaik is. Nagyon érdekesek!

O. Tamás

Én migrénkezelésen voltam, s érezhető hatást értek el, már sokkal kevésbé vesz dönt le a lábamról a fejfájás, mint korábban.

Akció Leírása

A tüsszögések, szemviszketés és egyéb szenvedés közepette már alig vártad, hogy véget érjen a pollenszezon? Most egy kiváló orvosi- és mérnöki kutatómunka technológiai újítása megoldás lehet a gondodra!

Allergiások figyelem! Ha eddig tüsszögve, fulladozva, kialvatlanul vártátok, hogy végre véget érjen a pollenszezon, akkor most örülhettek, mert, a mai tippünkkel egy kattintásra megoldódhat minden gyötrő, tüdőfacsaró problémátok. A hagyományos, karcolós allergia-tesztekkel szemben, egy magyar orvos- és mérnök csapat 20 éves kutató munkával rátalált arra a technológiára, amivel nem csak a tünetedet kezelheted, de azt is kiderítheted, hogy mi az allergiád valódi kiváltó oka, azaz, az írmagja!
Ezzel a csúcsdiagnosztikai megoldással akár még azt is elérheted, hogy immunis lehess minden olyan anyagra, ami eddig irritációt okozott a szervezetedben.

Fogadok, ha szavaznod kellene arról, hogy melyik típusú thriller vagy horror film a legfélelmetesebb, akkor Te is arra szavaznál, amelyikben nem derül ki, hogy ki az ellenség, ki a gonosz, aki áldozatait szedi!
Most jusson eszedbe, hogy napjaink ilyen szörnye az allergia. Hiszen sokan csak a kellemetlen tüneteit tapasztalják, azt, hogy fáj, viszket, folyik, fullaszt, elnehezíti a tüdőt, a mellkast, hogy csak a legkellemetlenebbeket említsem.
Azt azonban már csak kevesen tudják, hogy mi okozza szervezetük túlzott ellenreakcióit.

Ez a legfélelmetesebb, mert, ha fogalmad sincs róla, akkor nem tudsz tenni semmit ellene, a gyógyulásodért.

Mai tippünk révén fájdalom és kellemetlenségek nélkül derítheted ki, hogy mi a Te szervezeted ellensége, mi áll az allergiás tüneteid hátterében.

A jövő allergia-diagnosztikája megérkezett! 
Most egy IBR-SYSTEM® elektrodinamikai allergia szűrésen vehetsz részt, mely egyszerre analizálja az egész szervezeted.
A vizsgálatot orvos végzi.
Ennek során mialatt Te kényelembe helyezed magad, elektródákat csatolnak tested meghatározott pontjaira, ezeken keresztül a berendezés mikroimpulzusokat küld a bőrfelszínre, amelyek így a szervezetbe jutnak.
Majd pedig a csúcstalálmány segítségével bemérik szervezeted válaszreakcióit. Ha ezeknek a jelek bármelyike eltér a normálistól, akkor azokon a területeken információs blokkok (gócok) találhatóak, amelyek zavarokat és szabályozási problémákat okozhatnak. Ezeket a zavarokat, ma már tudjuk, gyakran a szervezetbe kerülő vegyszerek is okozhatják, amelyek túlterhelnek egyes szerveket.

Ezt a technológiát magyar orvos- és mérnökcsoport fejlesztette ki, 20 éves kutató munka során.

Jelenleg kevés ennél pontosabb műszer létezik arra, hogy kiderítsd mitől óvd az egészséged, az életed! Sokat veszíthetsz azzal, ha kihagyod!"

Legyen szép napod!

1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Elektrodinamikai allergiavizsgálat több helyszínen, a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben. Ezzel a magyar orvosok- és mérnökök által kifejlesztett technológiával kiderítheted allergiád valódi okát. A csúcsdiagnosztikai megoldással akár végleg el is búcsúzhatsz a kellemetlen tünetektől. A vizsgálatot szakképzett orvos végzi. A műszer rendkívül pontos és hatékony

Fontos

Beváltható: 2016.11.01.-ig
Előzetes bejelentkezés szükséges a +3630-937-3883-as telefonszámon • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintjük • Kuponodat vidd magaddal! • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére