18.280 Ft helyett 9.140 Ft: Ismerd meg az egészséges és különleges ízvilágú vietnami konyhát - főzőest az alapanyagok és italok biztosításával, a KuktaParty-tól

KuktaParty Főzőiskola
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.140 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.280 Ft 50% 9.140 Ft
KuktaParty Főzőiskola
1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
info@kuktaparty.hu
(06-20) 230-6425
www.kuktaparty.hu/

Akció Leírása

Tegyél egy varázslatos, távol-keleti kulináris utazást!

A vietnami konyháról nem sokat tudunk, pedig ott szerepel a világ élvonalában, mind egészségesség, mind íz szempontjából. A rizs mellett a friss, zöldfűszerek és a zöldségek játsszák a főszerepet a fogásoknál. Itt az ideje bekukkantani Dao Phung kosarába!

Ha ellátogatsz a KuktaParty Főzőiskola kurzusára, különleges gasztronómiai élményben lehet részed. Elsőként a híres Pho levest készítheted el Fannival. Ez az északi fogás arról kapta a nevét, hogy szinte kitölti a rizstészta. Az ország minden pontján lehet kapni, de ha igazán jót akarunk enni, akkor sem kell elmennünk érte Vietnamba.

A következő elem a menüből a híres nyári tekercs lesz, ami a vietnami étkezés szimbóluma. Desszertként pedig Fanni kedvencét, a Che-t, vagyis a tápióka-pudingot készítheted el mindenféle különlegességgel körítve.

Ha részt veszel ezen a főzőesten, és legközelebb ezeket a remek fogásokat kínálod majd fel vendégeidnek, a sikerben szinte biztos lehetsz!

A menü:

  • Pho Ga leves (Egész Vietnam egy tálban)
  • Nyári tekercs (Az ég, a Föld és az emberek közötti megbonthatatlan egységet testesíti meg)
  • Fanni kedvenc édessége, a Che

A KuktaParty Főzőiskola kurzusai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább izgalmasat. A vietnami konyha mellett a főzőesteken olyan nemzetek különleges ételeinek elkészítésével ismertetnek meg, mint például a spanyol, az olasz, a japán, a mexikói vagy éppen a kínai. A kínálatban a hagyományos fogások mellett újragondolt változatok is megtalálhatók, és a legújabb gasztrotrendek is terítékre kerülnek.

Legyen szép napod!

1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
info@kuktaparty.hu
(06-20) 230-6425
Bejelentkezés alapján - este 6tól indul a kurzus

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vietnami konyha, ahogy Fanni szereti – 3 órás főzőest a KuktaParty Főzőiskola jóvoltából. A csomag tartalmazza az alapanyagok biztosítását, a kötény használatát és az italfogyasztást egy főnek. A menü: Pho Ga leves; Nyári tekercs; Fanni kedvenc édessége, a Che. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.05.31.-ig
Kezdési időpont: a megbeszélt napon, este 6 órakor • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 230 6425, info@kuktaparty.hu • Lemondásra legkésőbb a kurzus előtt 48 órával van lehetőség - ellenkező esetben az Alkupont felhasználtnak tekintik • Az Alkupon ajándékba is adható (nem névre szól a kurzus)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére