18.000 Ft helyett 8.990 Ft: Készítsd el saját kézműves szappanjaidat - Profi, kezdő és haladó tanfolyam egyben a Levendula Kencestúdióban

Kézműves szappankészítő tanfolyam
Levendula Kencestúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 50% 9.010 Ft
Levendula Kencestúdió
1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com
www.kencestudio.hu/

Akció Leírása

Lesd el a kézműves szappankészítés alapjait és fortélyait!

Fontos tudnivaló:

  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

A kézműves szappan nagyszerű dolog! Ha szeretnéd magad elkészíteni, annak minden mozzanatát elsajátíthatod a Levendula Kencestúdió 6 modulos tanfolyamán, amelynek most az I. Kezdő+haladó modulján vehetsz részt, az Alkupon segítségével jelentős megtakarítással!

A képzés során végig profi segítséget kapsz, így a siker garantált. Nem kell tartanod a lúgoldástól vagy más lehetséges problémától. A kis létszámú csoportokban mindenkire egyéni figyelem jut és a rugalmas moduloknak köszönhetően magad állíthatod össze a további tanmenetedet, a szabadidőd függvényében.

A kurzuson fontos ismeretekre tehetsz szert a szappan összetételéről, az olajokról, azok tulajdonságairól és a lezajló kémiai folyamatokról. Elsajátíthatod a biztonsági előírásokat, amelyeket mindenkinek mindig be kell tartania. A tanfolyam során mindent biztosítanak, amire csak szükséged lehet - növényi szárítmányok, színezékek, illatanyagok - és az elkészített szappanodat természetesen haza is viheted.

Az I. Kezdő+haladó modulon készíthetsz:

  • 100% olíva, zöld fűszeres, körömvirágos,
  • kecsketejes, agyagos, levendulás,
  • csokis-narancsos, kakaóvajas, szőlőmag-olajos,
  • Jolly Joker szappant.

Válj valódi profivá!

Kézműves szappant készíteni már az első modul elvégzése után is képes leszel, de tudásodat tovább mélyítheted a különleges, prémium kategóriás vagy éppen design szappanok irányában is, a további modulokon. A 6. modul elvégzését követően oklevelet is szerezhetsz!

Ez nem csak egy jó hobbi, hiszen vállalkozásnak is kiváló! A teljes tanfolyam elvégzésével olyan tudásra tehetsz szert, hogy egy kis gyakorlást követően akár már létre is hozhatod saját szappankészítő műhelyedet!

A Levendula KenceStúdióról

Koós Ágnes oktatásvezető azért alapította a Levendula KenceStúdiót, hogy aroma- és fitoterapeutaként, természetgyógyászként szerzett tudását átadhassa, megoszthassa veled. Küldetésének tekinti, hogy segítsen eligazodni ebben a gyönyörű, ám nagyon kusza natúrvilágban.

Legyen szép napod!

1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Profi szappankészítő tanfolyam I. kezdő+haladó modul a Levendula Kencestúdióban. Az alapanyagokat az oktató biztosítja, az elkészített szappanok hazavihetők. Az oktatás időtartama: 4-5 óra

Fontos

Beváltható: 2018.06.17.-ig
Az Alkupon beváltható: 2018. április 22. és június 17 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges – a beváltási időn belül meghirdetett időpontok bármelyikére, a regisztráció sorrendjében - a kuponszám és titkos kód megadásával, online: http://www.kencestudio.hu/szappankeszito-tanfolyam / I. Kezdő+haladó modul • Az Alkuponok korlátozott számban vásárolhatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére