18.000 Ft helyett 7.990 Ft: Tavaszi megújulás! Páros méregtelenítő és kényeztető Derma Life Spa Jet – Hullámmasszázs program hölgyeknek a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Cascade Wellness&Beauty
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 56% 10.010 Ft
Cascade Wellness&Beauty
Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
smgrelax.wixsite.com/smgrelax

Akció Leírása

Szuper program barátnőknek, anyukának és lányának a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Az ár tartalmazza

Derma Life Spa Jet – Hullámmasszázs program 2 személyre 60 percben a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Itt a tavasz, a zöldségek, gyümölcsök ideje, amikor erőt gyűjtesz, a szervezetedet fel kell tölteni a tél megpróbáltatásai után. Itt az ideje megszabadulni a télen felhalmozódott méreganyagoktól, felesleges zsírpárnáktól és különösképpen a zavaró narancsbőrtől. Az sem lenne hátrány, ha beleférnél tavalyi kedvenc ruhadarabjaidba is.

Ezért hozta létre a Cascade Wellness & Beauty ezt a méregtelenítő programot, amely a legnagyobb hatékonysággal segít megszabadulni a felesleges méreg- és salakanyagoktól és rendkívül hatásos a télen felhalmozódott zsírpárnák és a kialakult narancsbőr kezelésében is.

Ráadásul ez a program nem kínszenvedés, hanem kellemes élmény, amely nem csak a testedre, szervezetedre fejt ki jótékony hatást, hanem lelki harmóniádat is erősíti.

Egyikőtök a Dermalife Spa Jet élménykabinban kezdi meg a méregtelenítő programot. A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, a víz erejének ötvözete valamint a Spa Jet multi szenzoros holisztikus rendszere az, amitől kivételesen hatékony, különleges és felejthetetlen ez az élmény. A készülék egyesíti magában a gőz- és infraszaunát, az akupresszúrás hidromasszázst, a fény- és aromaterápiát.

A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma- és fényterápia adja azt az egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést, amely növeli az oxigén bejutását a szervezetbe, serkenti a vérkeringést, ezzel méregtelenítve és salaktalanítva a szervezetet. Támogatja az anyagcserét, segít a fogyásban, fokozza a vérkeringést. Tökéletes ellenfele a narancsbőrnek. A kabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, amely segíti a teljes ellazulást, oldja a stresszt, felmelegíti és ellazítja az izmokat. A program végeztével a zene elhalkul, a kabin és a szoba hőmérséklete kiegyenlítődik. Felnyílik a kabin ajtaja és helyet cseréltek.

A program másik eleme a hullámmasszázs, amely során egy speciális „ruhában” enyhe, ritmikus nyomáshullámok masszírozzák végig az egész testet. A masszázs nem fájdalmas! Ellenkezőleg, kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató hatással bír. A mikroszámítógép által vezérelt készülék nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által testünk a felhalmozott méreg- és salakanyagokat, gyorsabban tudja kiválasztani, serkenti a keringési és a nyirokrendszer működését, ezáltal segít csökkenteni és megelőzni a narancsbőr kialakulását is.

Egy kezelés alatt a szervezet kb. 4-600 kalóriát éget el könnyedén, erőlködés nélkül, ami egyenértékű lehet 3-5 kilométer futással!

Cascade Wellness & Beauty

A Cascade Wellness & Beauty az alakformálás és a wellness terápia nagymestere. A szalon széles körű szolgáltatásokkal segíti, hogy igényeid szerint szépülj, fogyj, feszesítsd bőröd vagy éppen kellemesen ellazulj. Látogass el hozzájuk, és akár vidd magaddal barátnődet is, együtt ugyanis könnyebb és szórakoztatóbb mindez!

Legyen szép napod!

Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
Nyitvatartás: H-Sz· 9:00–21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Páros méregtelenítő és kényeztető Derma Life Spa Jet – Hullámmasszázs program hölgyeknek a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Fontos

Beváltható: 2018.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: cascadeinfowellness@gmail.com • A szabad időpontokról az alábbi telefonszámokon érdeklődhetsz: 06 (20) 9614 377 és 06 (70) 619 6612 • A bejelentkezéshez a teljes kupon kód szükséges, melyet a visszaigazolás után használhatsz fel • Egy ember egyszerre csak egy kupont vásárolhat és egyet adhat ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére