18.000 Ft helyett 16.000 Ft: Feszesíts és fogyj extra hatékonyan - cellulit és stria kezelés, popsiemelés Gua Sha trükkel és tengeri iszapterápiával

Holisticbeauty Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

16.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 11% 2.000 Ft
Holisticbeauty Szépségszalon
1065 Budapest, Révay utca 10.
info@holisticbeauty.hu
+36 20 956 6433
holisticbeauty.hu/

Akció Leírása

Élvezd az újdonság élményét, a látványos, azonnali eredményt!

Most elhoztuk Neked a Magyarországon még teljesen új eljárást, az Ázsia-szerte ismert, különleges módszert, a meridiánok tudatos serkentését Gua Sha „trükkel”. Az egész testre kiterjedő, látványos eredmény először centikben lesz mérhető, illetve a megereszkedett bőr újra feszessé válik, a „gödröcskék” kisimulnak és a fogyási csíkok halványulnak. A következő napokban pedig a változás kilókban is tapasztalható lesz!

A kezelés a test peelingezésével kezdődik. Ez a hidrofilizált kollagént tartalmazó testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a helyi keringést és PH-kiegyenlítő hatású. Ezután a bőr felületére felvitt gyógynövény olajjal, intenzív Gua Sha kezelést végeznek. Ez egy ősi kínai eljárás. A meridiánok mentén, jellegzetes mozdulatokkal, illetve speciális eszközzel történik. Nem fájdalmas, sőt, nagyon is kellemes!

A problémás területek bekenését 3D anticellulit szérummal – az első, hármas hatású termékkel – végzik. Ez erősíti a zsír égetését és meggátolja lerakódását, valamint redukálja a bőrön lévő „gödröcskéket”. A repkénykivonat növeli az elasztin mennyiségét, erősíti a kollagént, feszesíti és újraépíti a hámtakaró támasztó szöveteit. Fokozza a toxinok és a vízfelesleg kiválasztását a szervezetből és meggátolja a narancsbőr megújulását. Az aktív összetevők kombinációja – megerősítve a mikrodiffúziós rendszerrel – növeli a cellulit elleni küzdelem hatékonyságát.

Befejezésül 100%-os, mikronizált tengeri algákból, sókból és iszapból összeállított pakolás következik. Ez erősíti az anyagcserét, salaktalanít, ásványi sókkal telít, és segíti lebontani a zsírpárnákat, valamint a nyomelemek felszívódását. Feszesíti a testet, megemeli a popsit, bársonyos, sima bőrt kölcsönöz.

A szalonról

A Holistic Beauty Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Révay utca 10-ben vár erre a különleges feszesítésre, fogyasztásra. A szépségszalon kínálatában arc- és testkezelések rendkívül széles választéka, és sejtszintű, egészségügyi állapotfelmérés is elérhető.

Legyen szép napod!

1065 Budapest, Révay utca 10.
info@holisticbeauty.hu
+36 20 956 6433

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Cellulit és stria kezelés, popsiemelés Gua Sha trükkel, 3D aktív összetevőkkel és tengeri iszapterápiával egy főnek a Holistic Beauty Szépségszalonban. Kezelési idő: 70 perc. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.04.21.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 956 6433, info@holisticbeauty.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére