17.900 Ft helyett 9.800 Ft: Karneválozz Velencében, búcsúztasd a telet a világ leghíresebb fesztiválján, egynapos buszos utazás egy személy részére 3 februári időpontban

Real Reisen Utazási Iroda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.550 Ft

Ajánlatkérés
Real Reisen Utazási Iroda
+36 (70) 284-8925
realreisen.hu/

Az ajánlat leírása

Mesés maszkok és jelmezek, fergeteges hangulat a világ egyik leghíresebb karneválján, a tengerre épült Velencében

Az ajánlat tartalma

  • Kirándulás egy személy részére a világhírű Velencei Karneválra
  • Buszos utazás
  • Csoportkísérés
  • Választható időpontok: 2017. február 10-12., 17-19., 24-26.

Díjak és felárak: 

  • Hajójegy oda-vissza és kikötői illeték: 35 Euró/fő
  • Szervíz díj 1.000 Ft / Fő
  • Sztornó- és felelősségbiztosítás 3,5%
  • Utasbiztosítás 360 Ft/fő/nap

A Velencei Karnevált senkinek sem kell bemutatni, de ez az az esemény, amit egyszer mindenkinek át kell élnie! Szerencsére nem is kell a világ másik végére utazni érte, hiszen Olaszország északi része még busszal is elérhető. Ezt kínáljuk most Nektek: egy buszos kirándulást a csodálatos Velencei Karneválra!

A Velencei Karnevál története nagyon régi múltra tekint vissza, s mára is sok elemet megőrzött az egykori hagyományokból. A víznek központi szerepe van az ünnepségekben, a város lakói egytől egyig hajókra szállnak, ott töltik a napot, ott fogyasztják el az ebédjüket, s az esti tűzijátékot is a tengerről nézik.

A velencei karneváli jelmezeket és maszkokat semmi mással sem lehet összetéveszteni, itt van hát a jeles alkalom, hogy a magáról a karneválról szerezz be magadnak egy autentikus velencei maszkot! Válassz a három februári időpont közül és éld át Te is a Velencei Karnevál fantasztikus hangulatát!

Program

Péntek este kb. 22:00-kor indultok Budapestről, a Planetárium parkolójából Olaszország, azon belül a mesés Velence felé.

Szombaton reggel érkeztek meg a Punta Sabbioni hajókikötőbe, ahol hajóra szálltok és áthajóztok Velencébe. Rövid sétát tesztek a Szent Márk térig, majd szabadprogram keretében fedezhetitek fel a lagúnák városát és a karneváli forgatagot. Érdemes meglátogatni a Canal Grandét, a Szent Márk teret, a Sóhajok hídját és a Bazilikát. A karneválozás és a városnézés után visszatértek a találkozási pontra, majd visszahajóztok a Punta Sabbioni kikötőbe és élményekkel gazdagodva megkezditek a hazautazást Magyarországra.

Jó utat kívánunk!

+36 (70) 284-8925

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás egy személy részére a világhírű Velencei Karneválra. Buszos utazás. Csoportkísérés. 3 választható februári időpont

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2017.02.22.-ig
Választható időpontok: 2017. február 10-12., 17-19., 24-26 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 284 8925, realreisen@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére