170.000 Ft helyett 69.900 Ft: Egyhetes Blende fotós tábor a Tisza-tónál tinédzsereknek - kényelmes szállással, falusias ellátással, utazással és rengeteg érdekes programmal

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

69.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
170.000 Ft 59% 100.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Fergeteges élmény gyermekednek a nyári szünetre! Tudd biztonságban őt úgy, hogy nem csak jól érzi magát, hanem még a fotózás műhelytitkaiba is beleshet!

A tábor szakmai tematikája:

  • Gépismeret, alapfogalmak, a fényképezőgép kezelése és főbb beállításai - blende, expozíciós idő, fénymérés, fehéregyensúly, érzékenység, programmódok, élességállítás
  • Az objektívek - fényerő, gyújtótávolság, optikai alapfogalmak
  • Természetes és mesterséges világítás
  • Kompozíciós alapok
  • Természetfotózás nappal és este
  • Portréfotózás
  • Csillagfotózás
  • Mozgásábrázolás
  • Tárgyfotózás
  • A fotózás etikája – „szelfizés”
  • Képelemzés, képértékelés

Fontos tudnivalók:

  • A táborozókat Budapestről mikrobusszal viszik a Tisza-tóhoz, és szállítják is vissza a fővárosba. A busz egész héten rendelkezésre áll, így külön utazási költség nem merül fel. Az utazás költségét a részvételi díj tartalmazza.
  • A tábor fotós tanfolyamának elvégzéséről a hallgatók oklevelet kapnak.
  • A tábor kezdete előtt, július 15-én, szombaton 16 órakor a szülőkkel egyeztető megbeszélést szerveznek a részletekkel, szükséges felszerelésekkel kapcsolatban.
  • A résztvevők saját fotós felszerelésükkel dolgoznak, de kipróbálhatnak más eszközöket is.
  • A tanfolyamon a felügyeletet és az oktatást hasonló táborokban és tanfolyamokon tapasztalatot szerzett munkatársak biztosítják.
  • Ingyenes jegyzetet biztosítanak. Tankönyv külön rendelhető, 25% kedvezménnyel.
  • A résztvevők tagjai lehetnek a fotós közösségi csoportnak a Facebookon, valamint a Blende Fotó Klubnak.
  • Kedvezményes részvételi lehetőség biztosított a gabor* photography további tanfolyamain és workshopjain.
  • A tábor utolsó napjára versenyt hirdetnek. A résztvevők szavazhatnak a táborban készült fotókra. A legtöbb szavazatott kapott fénykép készítője díjtalanul részt vehet az egyik, általa választott fotós tanfolyamon.

A Blende fotós tábor azoknak szól, akik munkaidejükben keresnek tinédzser korú gyermeküknek olyan elfoglaltságot, ami a megbízható felügyelet mellett változatos programokkal köti le figyelmét. A fényképezés rejtelmeinek megismerése ráadásul egy érdekes szakma alapjait is jelentheti számára.

A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ehhez segít hozzá a gabor* photography nyári tábora, amelyen a különböző helyszínek és feladatok úgy kötik le a tinédzsereket, hogy közben egy percig sem fognak unatkozni és még új barátságokat is köthetnek hasonló érdeklődésű társaikkal. Itt ráadásul megfelelő alapot kapnak fotós tudásuk további fejlesztésére és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé tehetik számukra a megélt kalandokat.

Az abádszalóki nyári tábor sokszínű gyakorlati képzést biztosít a fényképezés különböző területeit művészi fokon művelő szakemberek segítségével, változatos programokkal. A fotózás a Tisza-tónál és környékén, a természetvédelmi tanösvényen, a Tisza-tavi Ökocentrumban, a község nevezetességeinél, a csillagfotózás vagy éppen a hajnali harmat makrofotózása különleges fényképezési lehetőségeket teremtenek.

Emellett a sport, és a szórakozás sem maradhat ki a tábori életből, amelyet bográcsozás és grillezés tesz teljessé, természetesen felügyelt körülmények között. Igény esetén lovaglás, csónak- vagy kerékpártúra és strandolás is része lehet a programnak (ezek költségét a részvételi díj nem tartalmazza). Esténként pedig az aznapi fotózás és a készített képek áttekintése van soron.

A táborozók elhelyezése egy komfortos, 2-4 ágyas szobákkal, és zárt kerttel rendelkező vendégházban történik. Az ellátásról a helyi ételeket kiválóan ismerő, nagy tapasztalattal rendelkező háziasszony gondoskodik. A falusias finomságok között pl. kenyérlángos, parasztos tojásreggeli, házi édes kalács, gulyásleves, bukta, kolbásszal töltött cipó is szerepel.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egyhetes, tinédzsereknek szóló Blende fotós tábor egy főnek a Tisza-tónál, Abádszalókon. Utazás Budapestről mikrobusszal, 7 nap / 6 éj szállás a Simon Falusi Vendégházban, ellátás falusias ételekkel. A fotózás mellett strandolásra, túrázásra is lehetőség nyílik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.08.31.-ig
Időpont: 2017. július 23. (vasárnap) – július 29. (szombat) • Helyszín: Simon Falusi Vendégház - Abádszalók, Árvácska út 9. (www.simonvendeghaz.hu) • Az Alkupon megvételét követően, 2017. június 30-ig előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 680 0861, steinerg@diginfo.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére