169.000 Ft helyett 129.900 Ft: Szeld az Adriai-tenger hullámait! Vitorlázás és nyaralás fantasztikus kirándulásokkal Zadarban, 10 nap/7 éjszaka 1 főre önellátással, buszos utazással

Ajánlat kód: 28893
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28893

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vitorlázz az Adrián három napon át, nyaralj Horvátország egyik legszebb tengerparti városában, Zadarban és fedezd fel a környék természeti és történelmi csodáit!

Opciók

  • 06.22-07.01. 169.000 Ft helyett 129.900 Ft
  • 09.07-09.16. 169.000 Ft helyett 129.900 Ft
  • 07.13-07.22. 178.000 Ft helyett 136.900 Ft
  • 08.10-08.19. 181.500 Ft helyett 139.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszakai szállást a vitorlás hajón
  • 5 éjszaka szállást apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Vitorlázást víz és áram költséggel, angolul beszélő kapitány a hajón
  • Telascica Természeti park belépőjegyét
  • A canoe szafarinál az ár tartalmazza: transzfert oda-vissza Zadarból, a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítást. Sportcipő szükséges!

Az ár nem tartalmazza

  • Étkezést
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (Classic: 5.650 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív kirándulásokat

Felárak és belépők

  • A helyszínen fizetendő: kb. 40 EUR/fő a kikötői díj
  • Kapitány részére is biztosítani kell az étkezést a hajózás alatt
  • A fakultatív programra itthon kell jelentkezni, ellenkező esetben a részvételt nem tudjuk biztosítani

Fakultatív program

  • Canoe szafari a Zrmanja folyón: 56 EUR/felnőtt, 37 EUR/gyermek 12 évig
  • Rafting a Zrmanja folyón: 63 EUR/felnőt, 40 EUR/gyermek 12 évig

Fontos

  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az irodával való szerződéskötéskor derül ki.
  • Az időjárás függvényében a hajó kapitánya fenntartja a jogot a programváltoztatásra! Amennyiben nincs elegendő szél, úgy a hajó motorral közlekedik.

1. nap:

Indulás autóbusszal Budapestről 21.00 órakor, éjszakai utazás.

2. nap: Vitorlázás, Sakarun strand

A kora reggeli órákban érkezés Zadarba. Az utazás fáradalmait kipihenhetik egy forró kávé mellett a tengerparti kávézóban, majd 9 óra körül kezdődik a felszállás a vitorlás hajóra. Angolul beszélő kapitányunk vezetése mellett irány a tenger! Ugljan sziget mellett elhajózva Sakarun strandjára érkezünk, mely fehér homokja és kristálytiszta vize csábít minket strandolásra. Kapitányunk megmutatja nekünk a régi katonai alagutakat, majd éjszakára kikötünk egy nyugalmas öbölben, ahonnan elragadó kilátás nyílik a naplementére. Ne hagyjuk ki ezt az élményt, hiszen nem hajózunk minden nap.

3. nap: Veli Rat világítótorony, Kornati Nemzeti park és Telascica Természeti park

Ébredés után irány a Veli Rat világítótorony, mely 1849 óta áll az eredeti helyén és azóta is mutatja az irányt a tengerészeknek. 42 méteres magasságával kicsinek tűnik, pedig Adria legmagasabb világítótornya. Folytatjuk a vitorlázásunkat Dugi Otok mentén, majd a Telascica Természeti Parkba érkezünk. Megállunk egyet strandolni, vagy felsétálunk a tengerszint felett, 160 méterre magasodó sziklákra, ahonnan pazar a kilátás a nyílt tengerre. Ha kedvük tartja, akkor innen lesétálhatnak a Sós-tóhoz is. Az éjszaka ismét egy nyugalmas öbölben, vagy Sali településen ér minket.

4. nap: Vitorlázás, Zadar

A mai napot is vitorlázással, strandolással, fürdéssel a kristály tiszta tengerben töltjük, de megnézzük a kapitány kedvenc barlangját is. A késő délutáni órákban érkezés Zadarba. Felejthetetlen élményekkel telve kiszállunk a hajóból és elfoglaljuk az apartmanunkat.

5. nap: Strandolás, Zadar óvárosa

Ezt a napot mindenki kedve szerint töltheti strandolással, pihenéssel. Napnyugtakor ne felejtsék el meglátogatni Zadar óvárosát, mely tele van élettel és számos szórakozási lehetőséggel. Ajánljuk, hogy hallgassa meg a tengeri orgona zenéjét és nézze meg a nap üdvözletét is!

6. nap: Canoe szafari vagy rafting a Zrmanja folyón

Ezen a napon eldöntheti, hogy ismét strandolással és pihenéssel tölti a napot, vagy részt vesz egy egész napos fakultatív adrenalin programon a Zrmanja folyón tapasztalt túravezetők segítségével. Júniusban és szeptemberben: rafting, júliusba és augusztusba canoe safari. A 69 km hosszú Zrmanja folyó közel 15 km-es szakaszán, egy gyönyörű kanyonban eveznek majd, és útközben megcsodálhatják a Jankovic Buk vízesést is. Kalandra fel!

Részvételi díj: Canoe safari: 56 EUR/felnőt, 37 EUR/gyermek 12 évig. Rafting: 63 EUR/felnőt, 40 EUR/gyermek 12 évig.

7. és 8. nap: Pihenés és strandolás

9. nap: Hazautazás

Elhagyjuk a szállásunkat, de még fürödhetünk egyet a hazaindulásig, mely az autóbuszos vendégek számára 22.00 óra körül várható (éjszakai utazás).

10. nap

Hazaérkezés a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vitorlázás és nyaralás fantasztikus kirándulásokkal Zadarban, 10 nap/7 éjszaka 1 főre önellátással, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére