168.590 Ft helyett 139.900 Ft: Láss csodákat, és pihenj a tengernél, az elbűvölő Toszkánában – 8 nap 3-csillagos hotelben félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 32392
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32392

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tapasztald meg az utánozhatatlan toszkán miliőt és tekintsd meg e tündéri régió bájait!

Opciók:

8 nap / 7 éj 3*-os hotelben, félpanzióval, buszos utazással egy főnek

  • 2018.09.08. - 09.15.: 168.590 Ft helyett 139.900 Ft

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Utazás autóbusszal
  • 8 nap / 7 éj szállás ***-os hotelben
  • Félpanzió
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

  • Belépőjegyek
  • A fakultatív programok díja
  • Az utasbiztosítás díja (BBP-biztosítás 430 Ft / fő / nap)
  • Üdülőhelyi illeték: 12 € / fő (egyszeri díj)

Toszkána Itália egyik leginkább magával ragadó vidéke. Gyönyörű tájaira, híres településeire messze földről érkeznek az igényes utazók. A gyönyörű dombokkal, hegyekkel és völgyekkel színesített, varázslatos atmoszférájú régióban számtalan hangulatos falvacska és nagyváros kínál kiemelkedő látnivalókat.

Lógasd a lábad a napsütötte Toszkána tengerpartján, Cecina térségében! Amikor pedig kedved tartja, pattanj fel a csoport buszára, és fedezz fel olyan jelentős településeket, mint amilyen Firenze, Pisa, Siena vagy éppen San Gimignano, és csodáld meg a Cinque Terre Nemzeti Parkot is!

Program:

  • 1. nap Indulás a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Este a szállások elfoglalása a toszkán tengerparton, Cecina térségében.
  • 2. nap Délelőtt kirándulás Campiglia Marittima középkori kisvárosába, ahol több száz éves házak között, olaj- és fügefák árnyékában sétálhatunk fel a várba, ahonnét csodás panoráma nyílik a környező toszkán tájra. Délután szabad program, fürdési lehetőséggel.
  • 3. nap Szabad program, fürdési lehetőséggel vagy fakultatív kirándulás a „toszkán fővárosba”, Firenzébe: Santa Croce templom, Dóm, Giotto harangtornya, Keresztelőkápolna, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Pitti palota. Program díja: 40 € / fő min. 25 fő esetén.
  • 4. nap Szabad program, fürdési lehetőséggel vagy fakultatív kirándulás Toszkána egyik legszebb városába, Sienaba. Ismerkedés a látnivalókkal: Dóm, Keresztelő kápolna, főtér. Ezt követően Monteriggioni középkori, kis településén teszünk egy sétát. Program díja: 20 € / fő min. 25 fő esetén.
  • 5. nap Kirándulás a „középkor Manhattanjébe”, San Gimignanoba, a tornyok városába. Séta a középkori utcákon, majd a híres tornyok tetejéről élvezhetjük a kilátást a gyönyörű toszkán tájra. Ezt követően Volterra hangulatos városát fedezzük fel.
  • 6. nap Szabad program, fürdési lehetőséggel vagy fakultatív kirándulás az „Öt föld” mesés tájára, a Cinque Terre Nemzeti Parkba. Hajóval fedezhetjük fel a sziklák oldalában megbúvó, mesés kis halászfalvakat. Elsőnek Riomaggiore városával ismerkedünk, majd Vernazza és Monterosso hangulatos falvacskájába érünk, hogy ki-ki kedve szerint felfrissüljön az azúrkék tengerben és élvezze a mediterrán hangulatot. Program ára: 55 € / fő hajójeggyel, min. 25 fő esetén.
  • 7. nap Szabad program, fürdési lehetőséggel vagy fakultatív kirándulás Pisaba, ahol a román építészet gyönyörű épületeit találjuk: Dóm, Campo Santo, Ferde torony a Csodák terén. Ezt követően látogatás Luccaba, Puccini szülővárosába, ahol megtekintjük a gyönyörű óvárost sikátoraival, patinás palotáit és főterét. Program díja: 30 € / fő min. 25 fő esetén.
  • 8. nap Délelőtt hazaindulás, folyamatos utazás megszakításokkal. Érkezés Magyarországra éjfél körül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos üdülés Toszkána tengerpartján. Utazás autóbusszal, 7 éj szállás ***-os hotelben, félpanzió és idegenvezetés egy főnek. Kirándulási lehetőségek: Siena - Monteriggioni - Pisa - Firenze - Lucca - Cinque Terre. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2018.09.08. - 09.15. (a választott opció szerint, a szabad helyek függvényében) • Szabad időpontokról vásárlás előtt érdeklődj az utazási irodánál • Vásárlás után 3 napon belül érvényesíteni kell Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon, vagy küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, a kívánt dátumokkal és az utasok nevével az utazas@netida.hu email címre • Ajándékutalvány vásárlása esetén is 3 napon belül szükséges érvényesíteni az Alkupont • Külön fizetendők: üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek, a fakultatív programok és az utasbiztosítás díja

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére