167.880 Ft helyett 139.900 Ft: Strandolj, pihenj és kirándulj Dél-Olaszországban – 10 napos nyaralás a tengerparton, Nápoly, Capri és a Vezúv bebarangolásával

Ajánlat kód: 27172
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27172

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vesd bele magad a fürdőzős, napozós és felfedezős kalandokba az olasz csizma déli részének látványos partszakaszán!

A voucher tartalma egy főnek:

  • Utazás légkondicionált autóbusszal, 2 sofőrrel
  • 7 éjszaka szállás mobilházban
  • Csoportvezetés

Fontos tudnivalók:

  • A csomagár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót, a klímaberendezés használatát és az utasbiztosítást
  • A belépők ára kb.: Vezúv 10 €, Solfatara-kráter 8 €, Nápoly - Capri - Nápoly hajó 40 €, Caprin a minibusz 12 €, San Michele villa 7 €, felvonó Monte Solarora 10 €, Augustus kert 2 €, Pompei 12 €, Salerno - Amalfi - Salerno hajó 18 €, Szent András Dóm 4 €
  • Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással - az utazási irodában EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető
  • Étkezés: önellátás a mobilházak jól felszerelt konyháiban
  • Törölközőt és a mosogatáshoz szükséges eszközöket nem adnak a házhoz
  • A klímaberendezés használata térítés ellenében kérhető

Válj idén nyáron egy szédítő élmény részesévé! Utazz el a napfényes Itáliába, annak is az egyik legizgalmasabb részére! Süttesd a hasad, lazíts a tengerparton, és barangold be Dél-Olaszország fővárosát, Nápolyt, valamint varázslatos környékét!

A 10 nap során megpillanthatod az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánját, a Vezúvot, és az általa elpusztított romvárost, Pompeit is. Elhajózhatsz a tündéri Capri szigetére és megcsodálhatod Anacaprit. Gyönyörködhetsz a festői Amalfiban, és a képeslapok sokaságán szereplő Positano elképesztő szépségében!

A szállásról

Szállásod a Vilaggio Baiai Domizia Campingben, 2 hálószobás mobilházak egyikében lesz, szobánként 2 fő elhelyezésével. A kemping Campania tartományban található, közvetlenül a tengerparton, Casertától csupán 5 km-re, a Róma és Nápoly közötti úton.

A komplexum területén több önkiszolgáló étterem, pizzéria, 4 bár, továbbá fagylaltozó, kávézó (a fagylaltot és a süteményeket a helyszínen készítik), szupermarketek, hentes, zöldséges, bazár, dohánybolt, újságos, játékterem, mosoda, internetsarok, információs iroda, TV-terem, kápolna és orvos várja a vendégeket.

Program:

  • 1. nap Pécsről indulás délután a Nápoly-környéki szállásra, éjszaka a buszon.
  • 2. nap Délután érkezés a kempingbe, majd strandolás és pihenés a tengerparton.
  • 3. nap Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.
  • 4. nap Kirándulás a Vezúvhoz, amely az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánja (gyalogtúra a kráter peremére), majd Nápolyba. Dél-Olaszország nem hivatalos fővárosa egyben a pizza szülőföldje is, a Vezúv tövében. Rövid városnézés keretében rápillantunk a Királyi palotára a Piazza Trieste e Trenton, a Castel Nuovora, és belekóstolhatunk a mediterrán város sikátoros hangulatába. Végül Herkuláneum, az i.u. 79-ben elpusztított város romjainak megtekintése.
  • 5. nap Nápolyból utazás hajóval Caprira, egész napos kirándulásra. Anacapriban látogatás Axel Munthe svéd orvos villájában (San Michele villa). Felvonóval kirándulás Capri legmagasabb pontjára a Monte Solarora (589 m), ahonnét gyönyörű kilátás tárul elénk a Fraglione sziklákra. Capriban séta, illetve Augustus kertjének meglátogatása.
  • 6. nap Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.
  • 7. nap Hajókirándulás Salernoból Amalfiba, az egykori hajós köztársaság központjába (látogatás a Szent András Dómba, séta a szűk utcás óvárosban, majd strandolási lehetőség). Hajózás tovább Positanoba, amelynek festői házai a tengerpartról a meredek sziklafalra húzódnak fel. Szépsége miatt az 1000 képeslap városaként is emlegetik a települést, amely az UNESCO Világörökségének része. Következő állomás Pompei, a Vezúv által elpusztított ókori romváros. Délután strandolás és pihenés a tengerparton.
  • 8. nap Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.
  • 9. nap Délelőtt indulás haza, egész napos utazás, éjszaka a buszon.
  • 10. nap Érkezés Pécsre a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos kirándulás és nyaralás Dél-Olaszországban - Nápolyi-öböl, Amalfi, Capri, Pompei, Vezúv. Utazás légkondicionált autóbusszal, 7 éjszaka szállás mobilházban, csoportvezetés egy főnek

Fontos

Az utazás időpontja: 2018. július 13-22 • Vásárlás után 3 napon belül érvényesíteni kell Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon, vagy küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, neveddel az utazas@netida.hu email címre • Az idegenforgalmi adó külön, a helyszínen fizetendő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére