162.375 Ft helyett 129.900 Ft: Családi vakáció Hévízen balatoni csobbanással - 6 nap két személy részére, svédasztalos félpanzióval és balatoni strandbelépővel vagy sétahajózással

Ajánlat kód: 30114
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30114

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltse a nyarat családjával Hévízen

Az ajánlat 2018. június 16. – 2018.augusztus 31-ig érvényes kivéve ünnepi időszakban.

Az ár tartalmazza 2 főre; 6 nap, 5 éjszakára:

  • Szállás  2 fő részére kétágyas szobában
  • Svédasztalos  büféreggeli
  • Svédasztalos vacsora, változatos szezonális fogásokkal
  • 2 db balatoni strandbelépő /2 fő felnőtt és 2 14 éven aluli  gyermek részére/+ vagy 1 alkalommal 1 órás balatoni  sétahajózás a Hableány sétahajóval /2 fő felnőtt és 1 gyermek részére/ tetszés szerint választható
  • Spa-Relax-részleg korlátlan használata (hévízi gyógyvízzel töltött medence, pezsgőfürdő, finn- és infraszaunák, aromakabin, sószoba, fitnessterem, gőzkabin)
  • Fürdőköpeny használat
  • WIFI
  • Hotelsafe

Gyermekkedvezmények:

  • 0-6 éves korig ingyenes
  • 6-12 éves korig 7.500 Ft / éj
  • 12 éves kor felett teljes ár

   Felárak:

  • Apartman felár: 6.000 Ft/éj
  • Parkolási díj: 990 Ft/autó/éj, Parkolóhelyeink korlátozott számban elérhetőek és érkezési sorrendben foglalhatóak!
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 500 Ft/fő/éj
  • Hétvégi felár: 3000 Ft/

A CE QUELLE Hotel a méltán világhírű Hévízi Gyógytótól csupán mintegy 500 méterre található 52 szobás családias szálloda csendes környezetben, kényelmes szobákkal, megújultan várja pihenni, gyógyulni és aktívan kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Megújult szállodánkban összesen 52 kétágyas szobával várjuk Vendégeinket. Szobáink mellett rendelkezésre áll 2 db apartman is, ezek közül az egyik speciálisan a mozgássérültek igényeinek megfelelően lett kialakítva. A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, minibárral, telefonnal és WIFI-vel felszereltek. Az erkélyes szobákból panorámás kilátás nyílik a környékre.

A tökéletes pihenést a kulináris élvezetek teszik teljessé. Salvia éttermünkben gazdag büféreggelivel, a nap folyamán és végén további snack-és büféétkezési lehetőségekkel, bőséges salátabárral, drinkbárunkban pedig koktélokkal, tea-és kávékülönlegességekkel, valamint borokkal kényeztetjük a vendégeinket. Allergiás és diabetikus vendégeink számára igény esetén speciális étkezést biztosítunk.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szállás 2 fő részére kétágyas szobában. Spa-Relax-részleg korlátlan használatával. Svédasztalos félpanzióval és balatoni strandbelépővel vagy sétahajózással

Fontos

Az ajánlat 2018. június 16. – 2018.augusztus 31-ig érvényes kivéve ünnepi időszakban

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére