160.000 Ft helyett 144.000 Ft: 7 varázslatos éjszaka a görög tengerpart szomszédságában, 6 fős apartmanban az Athina apartmanházban

Görögországi Nyaralás
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

21.900 Ft

Ajánlatkérés
Görögországi Nyaralás

Az ajánlat leírása

Egy hét Görögországban, júliusban kedvezményes áron az az Athina apartmanházban!

Az ajánlat tartalma:

  • 7 éjszaka 6 fős apartmanban

A kontinentális Görögország keleti és déli partjait az Égei-tenger, míg nyugati partjait a Jón-tenger mossa. Mindkettő a Földközi-tenger keleti medencéjének része, mely sok szigetnek ad helyet.

Görögország a magyar és az európai turisták egyik legkedveltebb úti célja. Évente kb. 14 millió turista látogat el az országba.

Mivel az ország bevételének nagy részét az idegenforgalom teszi ki, illetve vannak területek, ahol kizárólag a nyári hónapokban zajlik az élet, a görög emberek kedvesen, barátságosan fogadják az utazókat. Szívesen beszélgetnek a turistákkal és, ha valaki egy-egy görög szóval szól hozzájuk, azért különösen hálásak. 

Magyarországról Szerbián és Macedónián keresztül jutunk el Görögországba, ma már kényelmes autózással, szinte végig autópályán. Utazásra 10-12 órát kell számítani.

Görögországban a vezetékes víz a görögök szerint iható, de a kisebb településeken inkább a palackozott ivóvíz fogyasztását javasoljuk.

A nyári hónapokban a vízellátás akadozhat, ezért célszerű a vízzel takarékosan bánni. Az apartmanok melegvíz-ellátását sok helyen napenergiával oldják meg, ezért felhős idő esetén időszakos melegvíz-hiány keletkezhet.

A szállásról:

Az Athina apartman ház, Paralia központjától 220 méterre, a tengerparttól szintén 220 méterre, 2 sarokra fekszik.

A ház közelében közértek, éttermek, bárok és szórakozó helyek találhatók, de az éjszakai élet zajai mégis kissé távolabb esnek, így a nyugodt pihenésre is lehetőségünk van.

Az apartman ház egy kapuval rendelkező udvarban áll, a személygépkocsik parkolása az apartman mellett, az utcán történik.

Az általunk kínált apartmanok a 2. emeleten találhatók, melyekhez zárt, tisztán tartott lépcsőházon keresztül juthatunk fel. Az 1. emeleten a ház görög tulajdonosai laknak, a 3. emeleten pedig a magyar, telepített képviselőnk tartózkodik.

Érkezéskor Vendégeink a magyar, telepített képviselővel találkoznak, neki mutatják be a vouchert, illetve tőle kapják meg az apartman kulcsait. Ha az apartmanban bármi hiányt észlelnek, esetleg káresemény, vagy probléma történik, szintén a képviselőnek kell jelezni!

Az Athina apartman ház egész területén Vendégeink részére ingyenes wi-fit biztosítunk, mely minden lakásban elérhető!

Apartman: kétlégterű, 6 fős (2+1 / 2+1)

A konyhákban, a görögországi apartmanoknak megfelelően kisméretű hűtőszekrény /120 liter/ található, melynek fagyasztórésze is kicsi. Kérjük, hogy otthonról ennek megfelelően hozzanak élelmiszert! A görög üdülőfalvakban lévő közértek és éttermek árai a többi tengerparti nyaralóhelyhez /olasz, horvát/ képest kedvezőbbek, így a helyben történő vásárlás és étkezés megoldása, a magyar turisták számára is elérhetőbb!

Kérjük, hogy az apartmanokban és a lépcsőházban is vegyék figyelembe a Házirend előírásait, és azok betartásával óvják meg a ház berendezését!

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

baloghmarcsi05@citromail.hu

baloghmarcsi05 2018-07-14 Sat 17:42

Kutyust fogad az apartman?

 
Alkupon (2018-07-16 Mon 08:39) :
Sajnos nem lehet az apartmanba állatokat vinni.

Dióhéjban

8 nap / 7 éjszaka a görög tengerparttól 220 méterre, 6 fős apartmanban az Athina apartmanházban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Felhasználható: 2018. 08.14-21.-ig, 08.21-28.-ig • Az előleg az Alkuponnak fizetendő (21.900 Ft), a fennmaradó összeg (122.100 Ft) a helyszínen rendezendő • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@kempingezzvelunk.com • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére