16.000 Ft helyett 6.990 Ft: 2-3 felszínű esztétikus fogtömés a szép és egészséges fogakért, állapotfelmérés és szűrővizsgálat a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 56% 9.010 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Szép és egészséges fogak, magabiztos mosoly, szinte láthatatlan fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelő jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • 2-3 felszínű esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Állapotfelmérés
  • Szűrővizsgálat

Ha szeretnél olyan fogtömést, amellyel bátran mosolyoghatsz, hiszen nemcsak a funkcióját látja el, de szinte észrevehetetlen, válaszd az esztétikus, 2-3 felszínű fogtömést a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Az esztétikai tömés olyan fogszínű tömés, amely nemcsak a rágási funkciót állítja helyre, hanem azt is eléri, hogy újra magabiztosan merj mosolyogni és egészségesnek lásd fogsorodat!

A kezelt fog területét a fogorvos érzésteleníti, majd előkészíti a tömés helyét a megfelelő fúróval a szuvas foganyag eltávolítása után. Ha szükségesnek látja, az idegkamrát alábélelő anyaggal védheti az érzékenységtől. Ezután az üreget rétegenként kitölti fogszínű tömőanyaggal. Ahhoz, hogy a tömőanyag rögzüljön a saját foganyaghoz, minden egyes réteg felvitele után LED lámpával megvilágítják a tömés felszínét. Utolsó lépésként a tömőanyagot polírozzák, hogy tökéletesen hasonlítson saját fogadhoz.

A csomag része a fogtömésen kívül egy alapos állapotfelmérés és szűrővizsgálat, amely segít, hogy az esetlegesen már meglévő kisebb elváltozások a felszínre kerüljenek, s megelőzhető legyen a nagyobb fájdalommal járó komolyabb probléma.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik.  A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 felszínű esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Állapotfelmérés. Szűrővizsgálat

Fontos

Beváltható: 2017.01.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére