Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

16.000 Ft helyett 6.990 Ft: 2-3 felszínű esztétikus fogtömés a szép és egészséges fogakért, állapotfelmérés és szűrővizsgálat a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 56% 9.010 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Szép és egészséges fogak, magabiztos mosoly, szinte láthatatlan fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelő jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • 2-3 felszínű esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Állapotfelmérés
  • Szűrővizsgálat

Ha szeretnél olyan fogtömést, amellyel bátran mosolyoghatsz, hiszen nemcsak a funkcióját látja el, de szinte észrevehetetlen, válaszd az esztétikus, 2-3 felszínű fogtömést a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Az esztétikai tömés olyan fogszínű tömés, amely nemcsak a rágási funkciót állítja helyre, hanem azt is eléri, hogy újra magabiztosan merj mosolyogni és egészségesnek lásd fogsorodat!

A kezelt fog területét a fogorvos érzésteleníti, majd előkészíti a tömés helyét a megfelelő fúróval a szuvas foganyag eltávolítása után. Ha szükségesnek látja, az idegkamrát alábélelő anyaggal védheti az érzékenységtől. Ezután az üreget rétegenként kitölti fogszínű tömőanyaggal. Ahhoz, hogy a tömőanyag rögzüljön a saját foganyaghoz, minden egyes réteg felvitele után LED lámpával megvilágítják a tömés felszínét. Utolsó lépésként a tömőanyagot polírozzák, hogy tökéletesen hasonlítson saját fogadhoz.

A csomag része a fogtömésen kívül egy alapos állapotfelmérés és szűrővizsgálat, amely segít, hogy az esetlegesen már meglévő kisebb elváltozások a felszínre kerüljenek, s megelőzhető legyen a nagyobb fájdalommal járó komolyabb probléma.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik.  A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 felszínű esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Állapotfelmérés. Szűrővizsgálat

Fontos

Beváltható: 2016.10.06. - 2016.12.21.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére