16.000 Ft helyett 4.990 Ft: Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal, akár Swarovski fogékszer felhelyezésével a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 69% 11.010 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Szabadulj meg kíméletes eljárással a fogínygyulladást okozó fogkőtől a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Opciók

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal 16.000 Ft helyett 4.990 Ft-ért
  • Swarovski fogékszer felhelyezése, ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal 25.000 Ft helyett 7.990 Ft-ért

Az ajánlat tartalma

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Polírozás
  • Állapotfelmérés
  • Szűrővizsgálat
  • Opcionálisan Swarovski fogékszer felhelyezése

A folyamatos fogínygyulladást a fogakon lerakódott fogkő okozza. A fogkő kialakulásában szerepe van a dohányzásnak, illetve különféle örökletes tényezőknek, hajlamnak. A fogkő hajlamos a növekedésre. Van olyan, akinél újraképződik pár hét után, másnál hosszabb idő után alakul ki újra. A fogkőtől vérzik az íny, kellemetlen lesz szájízünk. Az ajánlatban szereplő ultrahangos eljárással kíméletes távolítható el a kellemetlen fogkő, hogy ínyed is fellélegezhessen!

Az ultrahangos fogkő-eltávolítás mellett polírozás is része a kezeléscsomagnak, valamint egy alapos állapotfelmérés és szűrővizsgálat, amely segít, hogy az esetlegesen már meglévő kisebb elváltozások a felszínre kerüljenek, s megelőzhető legyen a nagyobb fájdalommal járó komolyabb probléma.

Ha pedig szeretnéd, hogy mosolyod ne csak egészséges fogaidtól ragyogjon, válaszd a Swarovski fogékszerrel kiegészített opciót! Ez egy olyan apró kő, amelyet általában a felső metszőfogakra vagy szemfogakra ragasztanak, s különös csillogást kölcsönöz fogsorodnak.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik.  A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ultrahangos fogkő-eltávolítás a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Polírozás. Állapotfelmérés. Szűrővizsgálat. Opcionálisan Swarovski fogékszer felhelyezése

Fontos

Beváltható: 2016.12.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére