16.000 Ft helyett 4.990 Ft: Luxus fürdőzés a jólétben - kivételesen endorfintermelő, lélekre ható, bőrfeszesítő, narancsbőr elleni, 60 perces, egész testes csokoládépakolás hölgyeknek

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 69% 11.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
bodytoningup.5mp.eu/web.php?a=bodytoningup&o=bSfoUKffRa

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Éld át a mesés érzést, amit a csokipakolás nyújthat, és élvezd páratlan hatásait!

Kleopátra tejben fürdött, mi megtehetjük ezt csokoládéban, ami egy kivételesen endorfintermelő hatású, lélekre ható kezelés, tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”. Több, mint 800 molekulájának köszönhetően a csoki hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma révén pedig bőrpuhító, revitalizáló, ápoló és védő hatású. A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják, és egyes szakemberek szerint centikben mérhető a karcsúsodás, amit egy kúrával is elérhetünk.

A csoki olyan anyagokat tartalmaz, amelyek feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bőrnek. Az érzékeinkre és a lélekre ható csokoládéterápia elősegíti a boldogsághormonok termelését, kiváló stresszoldó, segíti a relaxációt, bőrünk számára pedig rendkívül értékes anyagokat tartalmaz. A csokoládé sejtregeneráló és megújító hatása révén fokozza a bőr rugalmasságát, csökkenti a fáradtság jeleit.

A csokoládé kedvező hatásai:

  • Antioxidáns hatóanyagaival segíti a sejtek regenerálódását
  • Hidratálja és feszesíti a bőrt
  • Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat
  • Bársonyossá és simává teszi a bőrt
  • Jótékony hatással van a narancsbőrre
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy órás, egész testes csokoládépakolás hölgyeknek. Kivételesen endorfintermelő hatású, lélekre ható kezelés, elmerülés a testi-lelki „jólétben”. Hidratálja, feszesíti a bőrt, jótékony hatással van a narancsbőrre és karcsúsít. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.11.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: timiforever@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére