Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

16.000 Ft helyett 3.990 Ft: Kezdő és haladó jobb agyféltekés rajztanfolyamok a HUSZÁR ARTS International Academy jóvoltából, tanulj meg rajzolni 1, 2 vagy 4 napos kurzuson

HUSZÁR ARTS Sport- és Műveszeti Iskola
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 75% 12.010 Ft
HUSZÁR ARTS Sport- és Műveszeti Iskola
huszarts@gmail.com
06-30-836-3810
06-70-341-8506
www.huszarts.hu/rajziskola/

Akció Leírása

Tanulj meg lenyűgöző képeket rajzolni 2015. és 2016. legsikeresebb és legnépszerűbb jobb agyféltekés rajziskolájában, a HUSZÁR ARTS International Academy-ben!

Opciók

  • 1 napos kezdő: 16.000 Ft helyett 3.990 Ft
  • 2 napos kezdő (I.sz.): 30.000 Ft helyett 8.990 Ft
  • 2 napos haladó (II.sz.): 30.000 Ft helyett 9.990 Ft
  • 4 napos kezdő + haladó (I-II.sz.): 60.000 Ft helyett 13.990 Ft

Ha úgy gondolod, képtelen lennél élethű portrékat rajzolni, vagy egy jó hírünk: a jobb agyféltekés módszer akkor is működik, ha nem hiszel benne! A technika ugyanis teljesen tudományos, a sikerélmény garantált! A módszertan lényege, hogy a bal agyfélteke által tárolt hibás sémákat valósághűre cserélik, amelyeket azután a jobb agyféltekés látásmód megváltoztatásával szabnak személyre. Mindez olyan különleges és egyedi rajztechnikák elsajátításával együtt válik teljessé, amelyek segítségével bárki képessé válhat néhány nap alatt fotórealisztikus portrék megalkotására.

Az 1 napos tanfolyam teljes értékű képzést nyújt, amely azonos a 2, vagy 4 napos tanfolyamok első napjával. Megismerkedhetsz a módszertan tudományos hátterével, a látás biológiájával és a képalkotás fizikai törvényeivel, valamint a legfontosabb rajztechnikákkal, amelyeket néhány órán belül elsajátíthatsz. Az első napon a jobb agyféltekés látásmódot erősítheted.

Amennyiben elégedett leszel és folytatni szeretnéd a tanulást, akkor a helyszínen is bejelentkezhetsz a 2 vagy 4 napos tanfolyamra, amelynek a második napjával folytathatod a képzést.

A második napon a bal agyfélteke fejlesztésén a sor. Míg a jobb agyféltekés rajziskolák rendszerint elvetik a sémákat, addig a HUSZÁR ARTS magyar fejlesztésű tananyagában kulcsszerepet kapnak a bevésődések, hiszen a sémák használata a portrék rajzolásakor csak akkor helytelen, ha azok nem valósághűek.

Éppen ezért a tanfolyamok harmadik napján különösen nagy hangsúlyt kap a bal agyféltekénk által tárolt hibás sémák lecserélése valósághű sémákra. Így válik képessé mindenki a negyedik napon egy valósághű portré elkészítésére fotóról.

Miután megtapasztaltad személyesen is, hogy képes vagy élethű portrék megrajzolására és szeretnéd átélni ezt követően a teljes szabadsággal történő alkotás élményét, akkor a 4 napos (3. szintű) oktatásokon elsajátíthatod az élő modellről történő rajzolás ismereteit is!

Ízelítőül nézzétek meg az alábbi videót!

www.youtube.com/watch?v=TObKpn4jZFs

HUSZÁR ARTS International Academy

Az iskola vezetője Huszár Tonchi 4. Danos Európa bajnok karate mester, rockzenész, zeneszerző, dalszövegíró, grafikus képzőművész. A XXI. századi polihisztor egyedülálló, saját fejlesztésű módszertana a jobb és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, amely metódust korábban az élsportban is sikeresen alkalmazta.

A több mint húsz esztendős pedagógusi tapasztalataira építve magabiztos, könnyed hangulatú, humorban gazdag előadói stílusával felejthetetlen élményt és professzionális képzést nyújt az Akadémia minden diákjának.

Legyen szép napod!

HUSZÁR ARTS Sport- és Műveszeti Iskola
huszarts@gmail.com
06-30-836-3810
06-70-341-8506

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Jobb agyféltekés rajztanfolyamok a HUSZÁR ARTS International Academy jóvoltából. Kezdő és haladó szintű tanfolyamok. 1, 2 vagy 4 napos oktatás

Fontos

Beváltható: 2016.12.20. - 2017.02.22.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi linken található jelentkezési űrlap kitöltésével: http://www.huszarts.hu/rajziskola/jelentkezesi-urlap/ • Jelentkezni lehet 7 éves kortól • A kupon beválthatóságának lejáratáig elegendő, ha bejelentkezel a kapott kódod megadásával, a tanfolyamot 2017. december 31-ig befejezheted • Rendszerint minden tanfolyam teltházas, egyes helyszíneken lehetőség van még néhány főnek felár ellenében csatlakozni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére