Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

16.000 Ft helyett 3.490 Ft: Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal, akár Swarovski fogékszer felhelyezésével a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 78% 12.510 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Szabadulj meg kíméletes eljárással a fogínygyulladást okozó fogkőtől a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Opciók

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal 16.000 Ft helyett 3.490 Ft-ért
  • Swarovski fogékszer felhelyezése, ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal 25.000 Ft helyett 7.990 Ft-ért

Az ajánlat tartalma

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Polírozás
  • Állapotfelmérés
  • Szűrővizsgálat
  • Opcionálisan Swarovski fogékszer felhelyezése

A folyamatos fogínygyulladást a fogakon lerakódott fogkő okozza. A fogkő kialakulásában szerepe van a dohányzásnak, illetve különféle örökletes tényezőknek, hajlamnak. A fogkő hajlamos a növekedésre. Van olyan, akinél újraképződik pár hét után, másnál hosszabb idő után alakul ki újra. A fogkőtől vérzik az íny, kellemetlen lesz szájízünk. Az ajánlatban szereplő ultrahangos eljárással kíméletes távolítható el a kellemetlen fogkő, hogy ínyed is fellélegezhessen!

Az ultrahangos fogkő-eltávolítás mellett polírozás is része a kezeléscsomagnak, valamint egy alapos állapotfelmérés és szűrővizsgálat, amely segít, hogy az esetlegesen már meglévő kisebb elváltozások a felszínre kerüljenek, s megelőzhető legyen a nagyobb fájdalommal járó komolyabb probléma.

Ha pedig szeretnéd, hogy mosolyod ne csak egészséges fogaidtól ragyogjon, válaszd a Swarovski fogékszerrel kiegészített opciót! Ez egy olyan apró kő, amelyet általában a felső metszőfogakra vagy szemfogakra ragasztanak, s különös csillogást kölcsönöz fogsorodnak.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik.  A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ultrahangos fogkő-eltávolítás a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Polírozás. Állapotfelmérés. Szűrővizsgálat. Opcionálisan Swarovski fogékszer felhelyezése

Fontos

Beváltható: 2016.10.06. - 2016.12.14.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére