16.000 Ft helyett 12.800 Ft: Csodáljátok meg új szemszögből a Balatont, és fürdőzzetek akár a tó közepén – 2 órás sétahajókázás a magyar tengeren

Vitorlás túrák
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.400 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 20% 3.200 Ft
Vitorlás túrák
Fövenyes, Balatonlelle
yachtrentbalaton.ewk.hu/

Akció Leírása

Vitorlázóink számára árainkat a 2018-as szezonra úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a balatoni vitorlázás örömét! 

Bérelj középkategóriás, kabinos, tőkesúlyos hajót, kedvtelési célú vitorlázásra. Gyere velünk vitorlázni a Magyar Tengeren! Hajóvezető igény esetén ingyenesen rendelkezésre áll a túrákon! Plusz-szolgáltatás, túravezetés, hajózási ismeretek. A hajók Fövenyes kikötőből indul, illetőleg megegyezés szerint más helyszínről. Hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező hajóvezető ingyenesen rendelkezésre áll, veletek megy, és mindenben segít, hogy jól érezzétek magatokat!

Két órás sétahajókázás max. 4 fő részére. A túra során széliránytól és erősségtől függően a környék nevezetes helyeit lehet felkeresni. Jó idő esetén ki lehet próbálni a hajóról való fürdőzést a Balaton közepén, vagy egy elhagyatott kis öbölben, a nádas mellett. Díj: 16.000 Ft helyett 12.800 Ft. Nyújtott B18 hajóval, Fövenyes kikötőhelyről indulva.

Két órás túra-vitorlázás 5 fős társaságoknak. A hajók a megadott kikötőkből indulnak, illetőleg megegyezés szerint. Díj: 18.000 Ft helyett 14.400 Ft. 5 személyes C-24 hajóval, 5 személyes B-25-ös vagy más típusú hajóval.

Négy órás – fél napos - sétahajózás 5 fős társaságoknak: A hajók a megadott kikötőkből indulnak, illetőleg megegyezés szerint. Díj: 26.000 Ft helyett 20.800 Ft. 5 személyes C-24 hajóval, 5 személyes B-25-ös, vagy más típusú hajóval.

A túrák során, hajóinkon kipróbálhatjátok a hajóról való fürdést a Balaton közepén, vagy egy elhagyatott öbölben egy romantikus kis nádas mellett! A vitorlázás, vitorlás-túrázás fokozott kockázatai miatt kérjünk mindenkit, hogy a megfelelő személy és/vagy csomag-biztosításról gondoskodjatok! A vitorlázáson mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Jó utat kívánunk!

Fövenyes, Balatonlelle

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Különleges élményekkel gazdagodhattok az út során, kiköthettek hangulatos öbölben, és akár csobbanhattok egyet a tó közepén. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2018.08.07.-ig
Az előleg az Alkuponnak fizetendő a megszokott fizetési módok bármelyikével, a fennmaradó összeg a helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 271 8897

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére