1.600 Ft helyett 690 Ft: Ha szeretnél igazán megtisztulni és megszabadulni a méreganyagoktól, akkor szerezd be ezt a Himalaya fürdősót vödörben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.600 Ft 57% 910 Ft

Akció Leírása

Ha szeretnél igazán megtisztulni és megszabadulni a méreganyagoktól, akkor szerezd be ezt a Himalaya fürdősót vödörben!

Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. Kiválóan alkalmazhatod sófürdőhöz vagy akár remek testradírt is készíthetsz a segítségével.

Használata:

A kristálysót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A sófürdő koncentrációja minimum 1% - os legyen Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, csak itassuk le a vizet róla. A sófürdő után lehetőség szerint pihenjünk le. Alkalmazási terület: Száraz és zsíros bőrre egyaránt jó. Pikkely sömörre is használható Frissítő hatású, Hidratálja a bőrt Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Kristálysó-peeling testradír

A kristálysó-peeling egy só-olaj keverék, ami ideális a méregtelenítéshez. A keverék otthon is elkészíthető.

Készítése:

  • 50 gramm finom szemcsés himalája kristálysót
  • 50 gramm makadámdió-olajat
  • 5 gramm levendula olajat keverjünk össze.
  • Ezzel a keverékkel dörzsöljük be egész testünket. A felkenés során többször keverjük fel a mixtúrát. Majd tekerjünk magunk köré egy törülközőt és takarózzunk be. Legalább 30 percen keresztül hagyjuk a peelinget hatni.
  • Egy idő után kellemes melegség tölti el szervezetünket, mivel a cellák elkezdenek dolgozni. Végezetül öblítsük le bőrünket langyos vízzel és itassuk szárazra. Egyszer egy héten, vagy szükség esetén többször is elvégezhető.

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Naturganik Himalaya fürdősó vödörben. Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. Kiválóan alkalmas sófürdőhöz vagy testradírnak is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére