15.990 Ft helyett 7.990 Ft: Szárnyalj és engedd szabadjára az érzéseid: siklóernyős képzés, felszereléssel, az év siklóernyős sportolójától a fAirPlay siklóernyős iskola szervezésében.

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.990 Ft 50% 8.000 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
06 (20) 433 9551

Akció Leírása

Repülj a fellegekben és élvezd a szabadságot!

Sokan szeretnék kipróbálni milyen is lehet repülni, azonban csak keveseknek adatik meg, hogy a fellegekből tekintsenek le a Földre. A Fairplay Iskolánál most megtanulhatod a siklóernyőzés csínját-bínját, ellesheted a praktikákat és nem mellesleg kiváló oktatásban is részesülsz. A két napos tanfolyam alatt elméleti és gyakorlati képzést is kapsz, így kellőképp elmélyülhetsz a tudományban. Egy egészen új perspektívából szemlélheted a körülötted lévő dolgokat.

A siklóernyőzés az ejtőernyőzéssel ellentétben hosszan tart, és lábról indul, nem pedig a fellegekből, így szépen fokozatosan emelkedhetsz a magasba. Több száz kilométert is megtehetsz, és akár 5-6 órán keresztül is csodálhatod a tájat, ha a légi áramlatok is úgy akarják. Irányítása sem nagy ördöngösség, hiszen csupán két kormányzsinór szükséges hozzá, és az eszköz úgy fordul, ahogy éppen szeretnéd.

A fAirPlay siklóernyős iskola az alapos és biztonságos oktatást képviseli. Ez csak nagy odafigyeléssel, kicsi, de annál jobb hangulatú csoportokban lehetséges. Oktatói meghatározó alakjai a magyar sportnak, amelyet a siklóernyőzés többféle stílusában elért kimagasló eredményeik is igazolják. A sport összes válfaját az adott stílusban profi oktatótól sajátíthatod el. A fAirPlay szakmai hátterét két magyar siklórepülő szervezet is támogatja (SIRESZ, HFFA).

A képzés keretében most betekintést nyerhetsz minden apró részletbe, szakképzett oktatók által, akik már több éve, némelyikük évtizede szeli a felhők útjait! Ez a gyorstalpaló kurzus, az alaptanfolyam első 2 napjának elméleti és gyakorlati oktatását tartalmazza, így ha elvarázsolt az élmény, a képzési rendszer hivatalos tematikája alapján, 10% kedvezménnyel, az egyesület tagjaként  folytathatod alaptanfolyamot.

A kupon tartalmazza:

 • A teljes felszerelés használatát
 • Siklóernyős tanuló igazolványt
 • Oktatási anyagot

További információ:

 • Időpontfoglalás, adatok megadásával, bejelentkezési sorrendben történik. Időpont lemondás csak a konkrétan foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges.
 • A képzés minimum 5 fővel indul.
 • A gyakorlati oktatás helyszíne Budapest, és környéke, kiegészülve Fedémessel. A gyakorlóterepre való kijutás költségét a kupon nem tartalmazza (de igény esetén tudnak segíteni). Ha az oktatók alkalmatlanak ítélik az időjárást az adott hétvégére, akkor automatikusan a következő hétvégén lesz bepótolva a képzés.
 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!
 • Más kedvezménnyel nem összevonható.
 • Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán
 • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén) 

Jó szórakozást kívánunk!

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
06 (20) 433 9551

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Siklóernyős képzés, elméleti és gyakorlati oktatással. A kurzus időtartama: 2 nap. A kupon tartalmazza: a teljes felszerelést, siklóernyős tanuló igazolványt, és az oktatási anyagot. A képzés kis csoportokban történik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.03.15. - 2018.05.15.
Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán • A képzéseket csak a megfelelő létszám esetén indítjuk • Időpontfoglalás, adatok megadásával, bejelentkezési sorrendben történik. Időpont lemondás csak a konkrétan foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges. A képzés minimum 5 fővel indul. A gyakorlati oktatás helyszíne Budapest, és környéke, kiegészülve Fedémessel. A gyakorlóterepre való kijutás költségét a kupon nem tartalmazza (de igény esetén tudnak segíteni). Ha az oktatók alkalmatlanak ítélik az időjárást az adott hétvégére, akkor automatikusan a következő hétvégén lesz bepótolva a képzés. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál! Más kedvezménnyel nem összevonható • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére