159.790 Ft helyett 125.790 Ft: Töltsétek a karácsonyt Olaszországban, irány Verona, Padova és a Postojnai-cseppkőbarlang, 3 éjszaka 2 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30572
Karácsonyi kalandok Olaszországban
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

125.790 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30572

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Rokonlátogatások helyett idén karácsonykor ruccanjatok ki Olaszországba, a romantikus Veronába és a mesés Postojnai-cseppkőbarlangba!

Időpont

  • 2018.12.23-26. (vasárnap-szerda)

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Fakultatív programokat és az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (2 EUR/fő/nap)

Felárak és belépők

  • Monselice -Verona-Sirmione(Garda- tó): 30 EUR/fő, gyermek 12 évesig: 25 EUR/fő
  • Padova- Stra (Villa Pisani): 20 EUR/fő
  • Postojnai cseppkőbarlang élő betlehemi játék: kb.26 EUR/fő
  • Belépők és egyéb felárak összesen kb: 32 EUR/fő
  • Monselice/Vár és múzeum: kb. 8 EUR/fő
  • Verona/ Júlia erkélye: kb. 6 EUR/fő
  • Sirmione/Scaligeri vár: kb. 4 EUR/fő
  • Padova/ Palazzo della Ragione: kb. 6 EUR/fő
  • Stra/ Villa Pisani kert: kb.5 EUR/fő
  • Stra/ Villa Pisani kert+palota: kb.8 EUR/fő
  • Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fel- és leszállási lehetőségek

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében:

  • Debrecen- Nyíregyháza- Miskolc: 8.990 Ft/fő oda-vissza
  • Eger- Gyöngyös: 7.590 Ft/fő oda-vissza

Program

1. nap: Trieszt és adventi vásár

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Első megállónk Trieszt, mely az Osztrák–Magyar Monarchia része volt. A tengerparton és a városban sorakozó barokk és reneszánsz épületek, a romantikus Miramare-kastély ünnepi fényekbe öltözve várja az idelátogatókat. Városnézés után gyönyörű karácsonyi vásárra bukkanunk a kivilágított tereken, a hangulatos standok pedig mézeskalács illattal hívogatnak. Lehet gőzölgő poharakkal sétálni, megkóstolni a számos édességet, vagy egyszerűen csak bámészkodni, élvezni a fények teremtette különleges, elvarázsolt hangulatot.

Továbbutazunk Olaszország és Európa egyik legrégebbi termálvíz lelőhelyére épült, festői fürdővárosába, Abano Termébe. Este a szálláshely elfoglalása.

2. nap: Monselice- Verona- Sirmione (Garda-tó)

Karácsony napján mindenki eldöntheti, hogy pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk Verona elragadó, ünnepi arcát és a téli Garda-tó szépségét (Ár: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő.). Elsőként Monselice, Tűzkó-hegy néven ismert településére látogatunk. A városka híres, grandiózus várában sétálunk (Castello Cini), és meglátogatjuk Európa egyik legjelentősebb középkori fegyver-és páncélgyűjteményét, mely méltán bír nagy jelentőséggel, hiszen bepillantást nyerünk a lovagkorba. Az Unesco világörökségeként számon tartott karácsonyi díszben pompázó Verona-ba indulunk tovább. Verona önmagában is nagyon hangulatos, hát még akkor, amikor a házakat a karácsonyi díszek fényei világítják meg. Nem beszélve az egyik leghíresebb szerelmi történet, Rómeó és Júlia helyszíneiről, Júlia erkélyéről, és a világhíres koncerteknek helyt adó Arénáról. A városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók, és a fények bűvöletében, és persze lehetőség lesz vásárlásra is. Továbbutazunk a Garda-tóhoz, ahol sétálunk a partján, megnézzük Sirmione elragadó tó parti városát, és az ikonikus, elragadó látványt nyújtó Scaligeri vizivárat. Időjárás függvényében rövid hajókázást is tervezünk. Este vacsora a szállodában.

3. nap: Padova - Stra (Villa Pisani)

Félnapos kirándulás az árkádok városába, Padova-ba. (Ár: 20 EUR/fő). Régi egyetemi város, melynek egyeteme több mint ezer évre tekint vissza, a régió székhelye, ahol annak idején Galilei nebulókat okított fizikára. A rengeteg műemlék között fő látványossága a főtér, a Piazza dei Signori, mely reggel piac, délután a sziesztázó nyugdíjasok, este pedig a szerelmes párok kedvelt helye. A közelben található a Palazzo della Ragione is, és az ősrégi Egyetem épülete. A csodálatos Szent Antal bazilikában a város védőszentjének csontjait márványkoporsóban őrzik. A bazilikától nem messze található a Scrovegni kápolna, itt találhatóak Giotto legrégebbről fennmaradt, legkiemelkedőbb csodás művei. A közelben lévő Prato della Vallé Európa egyik legnagyobb tere, melyen a szökőkút körül 82 szobor emlékeztet a város hírnevére. Itt áll egy magyar vonatkozású emlék is: Báthori István szobra, aki a városban tanult. Következő állomásunk a Padovától nem messze fekvő Stra lesz, ahol a Villa Pisani mesevilága fogad majd minket. A lenyűgöző velencei villa épülete, pompás szobái, a hozzá tartozó kert, és labirintus több százezer látogatót vonz évente. Higgyel el, hogy érdemes megnézni! Visszatérünk az ünnepi ruhába öltözött, elbűvölő Abano Terme városkába, szabadidő és fürdőzés a termálvízű szállodánk medencéjében. Vacsora előtt egy kis pezsgőzésre invitáljuk Önöket. Meghitt hangulatban töltjük együtt az estét, és akinek kedve van, karácsonyi díszt is készíthet velünk. Napunkat ünnepi karácsonyi vacsorával zárjuk, tombolával, meglepetésekkel és kis ajándékokkal.

4. nap: Marostica- Postojnai cseppkőbarlang (élő betlehemi játék)- Budapest

Magyarországra indulunk, de megállunk Marostica sakktábla teréről híres, festői, ódon városkájában, ahol minden évben megelevenednek a sakkfigurák, a középkori város lakóinak jóvoltából. Folytatjuk utunkat Szlovénia felé, és a Postojna-i cseppkőbarlangban egyedülálló élményben lesz részünk. Csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. Élő betlehemi játék vár minket, fantasztikus karácsonyi környezetben, apró zenés minielőadásokkal, melyek szinte meghatóan szép, bensőséges, igazi karácsonyi békét árasztanak! A felcsendülő Ave Maria sehol a világon nem hangzik úgy, mint ebben az ünnepi fényekkel teli, és kivételes akusztikai környezetben.

Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat, hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karácsonyi kalandok Olaszországban, irány Verona, Padova és a Postojnai-cseppkőbarlang, 3 éjszaka 2 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére