158.000 Ft helyett 148.000 Ft! Pihenj a tengerparton, a napfény szigetén, Szicíliában - 9 nap 3*-os szállodában, reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 42197
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42197

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd az édes életet Szicíliában!

Opciók

  • 2023. június 17-25.: , 148.000 Ft
  • 2023. augusztus 26.-szeptember 3.: , 148.000 Ft
  • 2023. szeptember 16-24.: , 148.000 Ft
  • 2023. október 7-15.: , 148.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A szállást 8 éjszakára reggelivel
    • Oda-visszaútban az 1-1 éjszakai tranzitszállást
  • Autóbuszköltséget
  • A teljes út alatt a szakszerű magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 890,- Ft / fő / nap
  • Komp költsége: oda: 11.000,- Ft / fő, vissza: 11.000,- Ft / fő
  • Hotel légkondícionálás! Külön fizetendő 5,- € / nap  (Házirend szerint csak délutántól késő estig üzemel!)
  • Fakultatív programokat és belépőket
  • Autó- és kismotorbérlést a hotel intézi igény esetén
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
  • Vacsorát: Befizethető a helyszínen 6 estére 120,- € + 2 tranzitszálláson 2x18,- €/fő/este vagy forintban az irodában.
  • 6 estére Sziciliában 48.000,- Ft/fő vagy 8 estére a két tranzitszálláson is 58.000,- Ft/fő

Tranzitszállás

  • Oda (1 éj): Firenzénél Calenzanoban Hotel Delta Florence***-ben, 2-3 ágyas szobákban, TV, WC, zuhanyzó, széf.
  • Vissza (1 éj): Rómához közel, attól északra, Chianciano Terme-ben, 3* Hotel, 2-3 ágyas szép szobák!

Szállás: (6 éj)

  • Taorminától kb. 30 km-re, Szicília egyik legszebb részén található Fondachello, Mascali üdülőhelyen, a parttól 50 m-re, 3 csillagos, nagy kertes szállodában. A szobákban van kis hűtő, légondícionáló, wifi és tágas erkély vagy terasz. Szicília nevezetességei könnyen elérhetőek. Programokon helyi idegenvezetés is!! Szállodától 50 méterre strand, fizető strand kb. 150 méterre csak! A szálloda Fondachello-ban, a tengerpartnál található! Egyágyas felár: 44.000,- Ft / fő

A varázslatos Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, egyben Olaszország legkiterjedtebb régiója. Itt található Európa leghatalmasabb tűzhányója, a 3370 méter magas Etna. Gazdag történelme, gyönyörű környezete révén sokak kedvelt nyaralóhelye.

Vedd célba Te is a napfény szigetét, és tölts a tengerparton lazítva, a környéket felfedezve egy egész hetet! Tengerparti szállásod Taorminától kb. 30 km-re, Szicília egyik legszebb részén, Fondanchelloban, Mascali üdülőhelyen lesz, a parttól 50 méterre, a 3-csillagos King's House Hotel Resort***-ban.

Most mindehhez az utazást is biztosítja csomagod, és extra kényelmi szolgáltatásként tranzitszállások is rendelkezésedre állnak. Az odaúton Firenze, Bologna környékén, 2-3-ágyas szobákban (TV, toalett, zuhanyzó, széf), visszafelé pedig Róma közelében, Viterbo felé pihenhetsz, szintén 2-3-ágyas szobákban.

Program

1. nap:

Folyamatos utazás pihenőkkel. Érkezés az esti órákban a Firenzénél lévő szállásra. Toscán dombok lehetőség nyílik fürdőzésre a medencében, étkezésre az étteremben és animcióra is.

2. nap:

Folyamatos utazás, San Giovanninál bekompolás, és fél óra múlva érkezés Szicíliába, Messinába. Esti fényekben láthatjuk útunk során Taorminát, majd érkezés, King's House Hotel Resort*** tengerpartjához, a szállodába.

3. nap: TAORMINA, ISOLA BELLÁNÁL vagy CASTELMOLA (fakultatív)

Délelőtt pihenés, fürdőzés, ismerkedés a környékkel, a tengerparttal, majd kb. 14 óra körül indulás a sziget ékszerdobozának nevezett Taorminába. A görög színház, a dóm és a botanikus kert megtekintése, sikátorok, kávézók, elegáns üzletek, festői panoráma. Szabadidőben Castelmola hangulatos kis városának meglátogatása. Vagy nyáron felvonóval lehet lejutni Taorminából a mesés partra Isola Bellához közel. Program ára: 55 €

4. nap: CATANIA – ETNA (fakultatív)

Egész napos kirándulás az ókori görög városba az Etna által többször elpusztított Cataniába, Szicília déli központjába, az igazi pezsgő nagyvárosba. Délelőtt érkezés Cataniába. Reggeli ízelítő a piaci életből, kihagyhatatlan élmény!

Délelőtt rövid séta Cataniában. Az Etna utca nevezetességei: barokk Dóm, a lávából készült Elefántos kút megtekintése, kóstoló a tenger gyümölcseiből, marcipán édességek, szabadidőben a híres Bellini parki séta és az üzletsorok megtekintése. Cataniából már elénk tárul a hatalmas ma is működő Európa legnagyobb vulkánjának, az Etnának a sziluettje, mely a délutáni órákban várja a csoportot. Városnézés után ebédszünet egy nagyobb Bevásárlóközpontban!

Kora délután az autóbusz 1.800 m-ig a Silvestri kráterig megy fel a parkolóig. Aki nem szeretne tovább utazni libegővel és dzsippel, túravezetővel a legmagasabb működő kráterig (ennek ára a helyszínen fizetendő: 65,- €) 3.300 m-re annak is felejthetetlen élményt nyújt az alacsonyabban lévő Etna vulkán kráterei, lávakövek. Meleg ruha, zárt cipő, kalap ajánlott. A Silvestri kráternél bár, vendéglő, bazár lehetőséget biztosít helyi specialitások vásárlására. Program ára: 75 €

5. nap: PALERMO - MONREALE - CEFALU (fakultatív)

A hét leghosszabb, élményekben leggazdagabb kirándulása magyar-olasz idegenvezetéssel. Útunk a Normann palota épülete felé vezet, és kívülről megcsodálható a keleties stílusú épület, ahol ülésezik a Szicilia parlament és itt található a Palatinus Kápolna is, mely néha látogatható ebben az éveben. Követekező programunk a Kapucinusok katakombájának (múmia sírok) meglátogatása. Érkezés a Dómhoz, II. Roger sírja, Quattro Canti, Piazza Verdi-n a “Keresztapa c. filmből” ismert városi színház (Teatro Massimo) épülete előtt fejezzük be a városnézést.

Délután Monreale aranymozaikokkal borított Katedrálisa és annak kerengőjének megtekintése. A késő délutáni órákban a normann-kori halászfalu Cefalú meglátogatása. Visszaérkezés a szállásra a késő esti órákban. Program ára: 95 €

6. nap: LIPARI - VULCANO-SZIGETEK - DAGONYA FÜRDŐZÉS

Egésznapos hajókirándulás. Először látogatás a Lipari-szigetekre, ahol az óváros, kis görög színház, halászfalu, kikötő megtekintése, majd hajónkkal indulunk tovább Vulcano szigetére. Vulcano szigetén egész évben a tenger 28 fokos!

Délután fürdőzési lehetőség (egész évben) a vulkanikus meleg tengerben és az ún. gyógyító "dagonyában" (Zárt cipő a vízben ajánlott a meleg fumarola és esetleg csúszos dagonya miatt!), a bátrak gyalogosan túrát tehetnek a vulkán tetejére (Kb. 1,5 óra). Víz, kalap, túracipő fontos! Aki ide ellátogat bőre megfiatalodik az ásványi sókban gazdag tengerben! Késő délután utunk hajóval Vulcano szigetéről Milazzoba vezet, majd busszal visszaindulás és érkezés a szállásra az esti órákban. Program ára: 80 €

7. nap: Délelőtt SAVOCA vagy SZABADNAP, STRANDOLÁS

Délelőtt kirándulás Savocaba, ahol a Keresztapa című filmet forgatták! Mesés középkori település, panoráma, múzeum, a forgatási ereklyék. Program ára: 30,- € (min 18 fővel indul a kirándulás). Pihenés, strandolás a tengerparton vagy a hotel medencéjében!

8. nap: MESSINA, RÓMÁTÓL ÉSZAKRA LÉVŐ TRANZITSZÁLLÁS

Kora reggel indulás, kompolás Messimából Róma felé. Útközben 3 óránként megállók, kulturált autógrilleknél. Idegenvezető az utazás során kulturális előadásokkal, útifilmekkel, szórakoztató játékfilmekkel, totó-zene segítségével teszi változatosabbá a szicíliai kirándulást. Érkezés a Rómától északra lévő szálláshoz az esti órákban. Vacsorázási lehetőség, séta, szabad program a szállodánál.

9. nap: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE AZ ESTI ÓRÁKBAN

Indulás a kora reggeli órákban hazafelé. Folymatos utazás pihenőkkel, étkezési lehetőségekkel. Útközben játék, totó, videófilmek. Pihenők 3 óránként Szlovenia nagyobb megálló, ebédidő Marché étteremben. Érkezés Budapestre kb. 22 óra felé.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás a napfény szigetére, Szicíliára. 7 nap / 6 éj közvetlen tengerparti szállás, 2 éj tranzitszállás az oda- és visszaúton 3-csillagos szállodában, reggelivel. A teljes út alatt szakszerű, magyar nyelvű idegenvezetés. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére