Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

15.500 Ft kedvezménnyel, most 42.490 Ft: 3 izgalmas nap Húsvétkor a lagúnák városában, Velencében - utazás, háromcsillagos szállás, félpanzió, idegenvezetés és fakultatív szigettúra

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

42.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
57.990 Ft 27% 15.500 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Töltsd az idei húsvéti ünnepeket a lenyűgöző Velencében!

Ismerd meg három programokkal teli nap során a világhírű és egyedülálló szépségű olasz várost, Velencét! A ki- és visszautazás közben pedig gyönyörködj a szomszédos Szlovénia páratlan látványosságaiban!

Elsőként a tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastély tárul eléd, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg és felesége, Sarolta hercegnő részére épült a XIX. század romantikus építészetének remekeként.

Este finom vacsora vár Jesoloban, ahol az éjszaka megpihenhetsz kényelmes szállásodon. Másnap a reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózhatsz a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után egész nap szabadprogram, vagy délután rövid közös séta következik a csoportkísérő idegenvezetővel. Ennek során megismerkedhetsz az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel, a Dózse Palotával, a Sóhajok hídjával, a Campanile-vel, valamint a Szent Márk Bazilikával és térrel. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon haladva a közös sétát a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezheted be.

Sőt, fakultatív programlehetőségként egy hajós túrát is tehetsz! A lagúnavilágban kalandozva az idegenvezető mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd az üvegművességéről híres Murano szigeten lehetőséged lesz ellátogatni egy műhelybe. Ezután a szomszédos Burano-szigetre visz az utad, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes. Délután kedved szerint töltheted el szabadidődet Velencében, este pedig a vacsorát követően ismét vár a szállásod.

A kirándulás harmadik napján a reggeli után indulhatsz vissza Szlovéniába, ahol megtekintheted a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. Ide kisvonattal juthatsz be, majd ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezheted fel a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatod a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is.

Az utazási irodáról

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget, és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája.

A csomag tartalma egy főnek:

 • Autóbuszos utazás
 • Háromcsillagos szállás – 3 nap / 2 éj
 • Félpanziós ellátás
 • Idegenvezetés
 • A szervezés díja

Fontos tudnivalók:

 • Kötelezően külön fizetendő: hajójegy és városi behajtás 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 €
 • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás: 640 Ft / fő, egyágyas felár esetén 740 Ft / fő
 • Postojnai cseppkőbarlang belépő + audio guide: felnőtt 22,9 + 3 €, diák (16-25 éves korig) 18,3 + 3 €, gyermek (6-15 éves korig) 13,7 + 3 €
 • Miramare kastély belépő: felnőtt 8 €, diák (18-25 éves korig) 5 €, gyermek (18 éves korig) ingyenes
 • A fakultatív programok díjai és a belépődíjak az idegenvezetőnek a buszon fizetendők (a díjak változhatnak)
 • Egyágyas felár: 6.900 Ft
 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető
 • Indulás az első napon korán reggel, érkezés a harmadik napon késő este (21:00 körül) várható
 • A felszállás pontos időpontjáról az utazási irodában érdeklődj!

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
 • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
 • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvét Velencében - 3 nap / 2 éj egy főnek. Utazás, háromcsillagos szállás, félpanzió, idegenvezetés. Megcsodálhatod Velence nevezetességeit, Szlovéniában pedig a Miramare kastélyt és a Postojnai cseppkőbarlangot. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.02.06. - 2016.03.23.
Időpont: 2016.03.26. - 03.28 • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye • Kötelezően külön fizetendő: hajójegy és városi behajtás 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 € • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás: 640 Ft, egyágyas felár esetén 740 Ft - az utazási irodának külön fizetendő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére