153.000 Ft helyett 124.000 Ft: Strandolj a varázslatos Elba szigeten - 9 nap a Hotel Santa Caterina***-ban és 3-csillagos tranzitszálláson, reggelivel, utazással

Ajánlat kód: 27874
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

124.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27874

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ne hagyd ki a nyár különleges ajánlatát, kapcsolódj ki a Toszkán-szigetek legnagyobbján!

A voucher tartalma egy főnek:

  • Autóbuszos utazás
  • 9 nap / 8 éj szállás – odafelé 2, vissza pedig egy éj 3-csillagos szállodában, Montecatini Termében, 5 éj a Hotel Santa Caterina***-ban, Portoferraióban, Elba szigetén
  • Kontinentális reggeli 8 alkalommal
  • Magyar nyelvű csoportkíséret és idegenvezetés

Fontos tudnivalók:

  • Egyágyas felár: 34.000 Ft / fő
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás külön köthető
  • A csomagár nem tartalmazza a fakultatív programok, a hajójegyek és a belépők árát
  • Az idegenforgalmi adók, városi behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adók külön, a helyszínen fizetendők, euróban
  • Helyi behajtási illeték a városokba: 40 € / felnőtt, 35 € / gyermek
  • A hajójegy ára Elbára: 2 × 40 €
  • Vacsora külön igényelhető: 5.500 Ft / fő / alkalom (2×) a tranzitszálláson, 6.000 Ft / fő / alkalom Elba szigetén (5×)
  • Az utazás kényelmes, modern autóbusszal és idegenvezetővel történik
  • Indulás Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnoktól, a Homokóra környékéről, reggel 5 órakor (találkozó 15 perccel korábban)
  • További felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, a Balaton déli partja, Nagykanizsa (előzetes egyeztetés szükséges)

Elba szigete elsősorban arról ismert, hogy itt töltötte száműzetését I. Napóleon császár. Napjainkban azonban idegenforgalma is méltán híressé teszi. Mesés öblök, elegáns villák, halászhajók és hamisítatlan mediterrán miliő jellemzi. Tengerpartján lazítani feledhetetlen élménnyel kecsegtet!

Ne hagyd ki a lehetőséget, strandolj, kirándulj és gyönyörködj páratlan látnivalókban! Az oda- és visszaúton ráadásul lehetőséged nyílik - a tranzitszállás révén - az egyedülálló hangulatú Toszkánában is barangolni!

Tranzitszállásod a Firenzéhez közeli Montecatini Termében lesz, 3-csillagos hotelben, 2-3-ágyas, toalettel és zuhanyzóval rendelkező szobában. Elba szigetén pedig Portoferraióban, a családias Hotel Santa Caterina***-ban tölthetsz el 5 éjszakát.

Program:

  • 1. nap Utazás Toszkánába. Szállás Montecatini Termében. Este a környék megismerése (pl. Montecatini Alto).
  • 2. nap Szabad program, vagy fakultatív utazás Cinque Terre megismerésével.
  • 3. nap Reggeli után utazás Elba szigetére. Érkezés a szállásra délelőtt, majd strandolás, szabadidő.
  • 4-7. nap Szabad program, strandolás, a környék egyéni felfedezése, vagy fakultatív kirándulások (pl. szigettúra, Giglio-sziget, Korzika-Bastia - a részletekről és az árakról érdeklődj az utazási irodában).
  • 8. nap Utazás Elba szigetéről, Pisa és Lucca érintésével Montecatini Termébe. Tranzitszállás elfoglalása.
  • 9. nap Utazás Budapestre, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás Elba szigetére, Toszkána érintésével. 9 nap 3 éj tranzitszállással 3-csillagos hotelben, Montecatini Termében, és 5 éj szállással a Hotel Santa Caterina***-ban, Portoferraióban, kontinentális reggelivel egy főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.07.21. - 07.29

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére