150.500 Ft helyett 115.900 Ft: Balkáni körutazás montenegrói nyaralással július közepén, 9 nap/8 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással és fakultatív kirándulásokkal

Ajánlat kód: 28887
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

115.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28887

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Balkán gazdag történelmi és kulturális értékeit, izgalmas gasztronómiáját és csodás tájait, mártózz meg a kristálytiszta Adriai-tengerben egy 9 napos felejthetetlen kiránduláson!

Időpont

  • 2018. július 14-22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Szállást
  • Félpanziós ellátást
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díját (Classic: 5.085 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat (12 évig: 1.500 Ft/fő; 12 évtől: 4.500 Ft/fő)
  • Fakultatív programokat és a belépőket

Szállás

  • 1 éj Bosznia - Mostar környéke Hotel***, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • 6 éj Montenegró - Canj Hotel Villa Fontana**, 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj).
  • 1 éj Szerbia - Zlatar környéke Hotel**, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Fel és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és Campona), Dunaújváros, Paks, Szekszárd, Pécs, Mohács.

Felárak és belépők

  • Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalod a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
  • 3. és 4. ágyon 12 évig 93.900 Ft
  • Egyágyas felár 66.900 Ft
  • Fakultatív programok (min 25 fő esetén)
  • Albánia: 30 EUR/fő
  • Kotori öböl, Kotor, Budva: 25 EUR/fő
  • Fishpiknik: 25 EUR/fő
  • Skadari-tó, Bar, Stari Bar: 30 EUR/fő
  • Belépők a helyszínen kb. 40 EUR/fő + 15 EUR/fő (Uvac hajó és belépő).
  • Fakultatív programok kedvezményes csomag, 4 kirándulásra: 110 EUR helyett csak 100 EUR!

Fontos

  • Az albán fakultatív kiránduláson résztvevők úti okmányának a beutazástól számított 3 hónapig még érvényesnek kell lennie!

1. nap: Szarajevó

Indulás reggel 06.00 órakor Budapestről. délutáni órákban érkezés a Dinári-hegységet körülvevő Miljacka folyó partján Bosznia „büszke” fővárosába, Sarajevo-ban, ahol észak és nyugat kultúrája találkozik. Itt lett merénylet áldozata Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös, ami ürügyül szolgált az első világháború kirobbantásához. Szarajevó a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. Szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Mostar, Dubrovnik

Reggeli után irány a Neretva folyó mentén fekvő, tragikus sorsú város, Mostar. A jellegzetes, hangulatos muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző újjáépített kőhidat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Ez a történelmi jelentőségű híd Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette. Továbbutazunk, majd a világörökség egyik büszkeségét, Dubrovnikot keressük fel. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett városban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén. Továbbutazás a montenegrói szálláshelyre.

3. nap: Pihenés vagy fakultatív „fishpiknik” (félnapos)

Fürdéssel és ebéddel egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Ez a nap valódi kikapcsolódás, a kristálytiszta Adria mellett, egy pohár borral és ízletes ebéddel, melyet a hajó legénysége készít nekünk. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Cetinje, Kotor, Budva

Mesébe illő program csalogat bennünet, az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulás során a Montenegrónak nevet adó impozáns Fekete-hegy környékét ismerjük meg. Az egykori főváros, Cetinje felé vesszük utunkat, ahol megtekintjük az uralkodó egykori rezidenciáját, a Biliárd-lakot és a Történelmi Múzeumot. Végezetül ellátogatunk a felemelő Szt. Péter kolostorhoz. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, a magas hegyek ölelésében fekvő, festői Kotor városába vezet. Sétálunk a világörökség részeként számon tartott középkori város labirintus jellegű szűk utcáin, és a templomokat körülölelő terein. Ezután a tengerpart mentén délre, Budva városába indulunk, mely eredetileg egy kis szigetre épült. Itt a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészíti ki egymást. Sétánk után továbbhaladunk a szálláshelyünkre. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

5. nap: Pihenés és strandolás a szálloda előtti strandon.

6. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Albánia (Shkodra, Tirana, Durres)

Elképzelhetetlenül sok felfedezés vár minket az egész napos autóbuszos fakultatív kiránduláson Albániában, a Sasok Földjén. A napot az illír időkre visszanyúló történelemmel rendelkező, ódon hangulatot árasztó Shkodra-ban kezdjük. Ezt követően az albán fővárosba, Tirana-ba megyünk, mely fénykorában karavánutak központjaként virult a lenyűgöző Dajti-hegy lábánál. Buszos és rövid gyalogos városnézés során részesei lehetünk a főváros múltjának és jelenének, megismerkedünk a város nevezetességeivel, mint Skenderbeg tér, Dzsámi és a városháza. Ezt követően az albán tengerparton Durres felé vesszük az irányt. A tengerparton sétány, a belvárosban pedig hangulatos éttermek, kávézók, cukrászdák és üzletek várják az utazókat. Megnézzük a város ókori amfiteátrumát, amelyhez kis, mozaikokkal díszített kápolna is tartozik. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

7. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Bar, Stari Bar és hajókirándulás a Skadari tavon

Reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és annak ódon vára az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. Meglátogatjuk a legendák világát idéző „Olive a Mirovica” nevű olajfát, melynek kétezer éves ágai alatt számos haragos család békült ki. A nap második felét a térség legnagyobb tava mellett kezdjük, egy ízletes ebédet fogyasztva, a festői szépségű Skadari-tó partján. A területen Montenegró Albániával osztozik, itt megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Ezután hajóra szállunk és gyönyörködhetünk a tó varázslatos víztükrében és a partot övező tájban. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

8. nap Ostrog kolostor, Moraca kanyon

Reggeli után búcsút intünk a montenegrói partoknak és a "Fekete hegyek" felé vesszük az irányt. A mai utunk természeti és építészeti szépségekben bővelkedik. Az Ostrog kolostor szerb ortodox templom Montenegróban, magasan, egy hegybe építve. A legnépszerűbb zarándokhely Montenegróban, és az egyik leglátogatottabb templom a Balkánon, mely a múltról, a jelenről és a jövőről tanúskodik, vallásról, kultúráról, a montenegrói nép hagyományairól, amely évszázadok óta ezen a területen él. Majd a Moraca kanyonon keresztül, Szerbia felé indulunk. Szállás elfoglalása és vacsora.

9. nap Uvac folyó és kanyon

Reggeli után ismerkedünk a A Szerbia délnyugati részén elterülő, 75 négyzetkilométer területű Uvac Tájvédelmi Körzet legszebb részét, az Uvac folyó által kivájt Uvac kanyont és három mesterséges tavát. A hihetetlenül zöld folyó, csillámló kígyóként tekergőzik végig a meredek mészkőfalakba vájt mederben. Ki-ki kedvére hajóra szállhat és közelről megismerkedheta folyó és kanyon szépségeivel, számos hal és ritka madár lakja a területet, mint például a fakó keselyű. Hajókázás ára és a Tájvédelmi park belépőjegye kb. 15 EUR/fő. Élményekkel feltöltődve irány Magyarország. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Balkáni körutazás montenegrói nyaralással július közepén, 9 nap/8 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással és fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére