15.000 Ft helyett 9.990 Ft: Dohányzásról való leszoktatás biorezonanciás kezeléssel, egyénre szabott, stresszoldó hatású, gyors és fájdalommentes eljárás a Natur-Med jóvoltából

Natur-Med
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 33% 5.010 Ft
Natur-Med
XII. kerület Brassai Sámuel u. 4. MOM bevásárlóközpont mögött
Szigetszentmiklós 2310 Bajcsy Zs. út 21/b 1em/2
barbara@natur-med.hu
+36 20 936 8458
+36 70 953 9490
www.natur-med.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a dohányzás okozta függőségtől biorezonanciás kezeléssel mindössze néhány doboz cigaretta áráért!

Dohányzásról való leszoktatás biorezonanciával a Natur-Med jóvoltából

  • Egyénre szabott, stresszoldó hatású, gyors és fájdalommentes eljárás
  • Akár 50 perc alatt leszokhatsz a dohányzásról
  • Két helyszínen is elérhető: a MOM Park mögött és Szigetszentmiklóson
  • A kezelés két részből, két alkalomból áll
  • Megszűnik a függés és a kellemetlen lehelet

A dohányzás az ember egyik legrosszabb szokása, hiszen az egészségünk mellett a pénztárcánkat is alaposan megkárosítja. Ha szeretnéd végleg letenni a cigit, de eddig nem jártál sikerrel, próbáld ki a Natur-Med biorezonanciás kezelését!

A kezelés két részből áll: az első találkozóra úgy kell érkezni, hogy előtte 2 órával nem gyújtottál rá és el kell vinned a rendszeresen szívott cigaretta dobozát 1 szál cigarettával. Második alkalommal – ami 2 héten belül történik – megerősítitek a folyamatot. Pár hét elteltével már nem fulladsz a lépcsőzéstől, ismét energikus leszel, valamint a pénztárcád is örülni fog!

A leszoktatás menete

  • Pántok felhelyezése a homlokra, a csuklókra, a bokákra. Az adatokat begépelik a számítógépbe: név, születési idő, nem, testsúly, a cigaretta nikotin- és kátránytartalma, hány szálat szívsz el naponta. Ezután a biorezonanciás gép elkezdi bemérni a tiszta, azaz a nikotinmentes állapotot. Ezért nem szabad a kezelés előtt 2 órával dohányozni.
  • Az utolsó szál cigaretta elszívása, a csikk és a hamu összegyűjtése egy hamutartóba. A cigi maradéka a gép bemérő lapjára kerül.
  • A pántok ismételt felhelyezése után elkezdődik a tényleges leszoktatás, úgy, hogy a gép a nikotint allergén anyagnak tekinti, és szinte mérgezést idéz elő.
  • Elkezdődik az erőteljes méregtelenítés, a tüdők és a hörgők tisztítása. Ezzel egy időben megkezdődik a stresszmentesítés, beindul a tényleges leszoktatás.

A kezelés után különös figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra, mert intenzív méregtelenítő folyamat indul be. A méreganyagok a veséken keresztül a vizelettel távoznak a szervezetből. Félóránként 1 pohár víz fogyasztása szükséges legalább 2-3 napig, különben a kezelés hatástalan maradhat.

Érdemes már kezelés előtt környezetedből eltávolítani a maradék cigarettákat. A kezelés után lehet gyömbérteát fogyasztani, rágózni, mogyorót, napraforgómagot, ropit eszegetni, cukrot szopogatni a cigaretta helyett.

Adj egy esélyt magadnak és a biorezonanciás kezelésnek hosszú távú egészséges érdekében!

Legyen szép napod!

XII. kerület Brassai Sámuel u. 4. MOM bevásárlóközpont mögött
Szigetszentmiklós 2310 Bajcsy Zs. út 21/b 1em/2
barbara@natur-med.hu
+36 20 936 8458
+36 70 953 9490

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dohányzásról való leszoktatás biorezonanciával a Natur-Med jóvoltából. Egyénre szabott, stresszoldó hatású, gyors és fájdalommentes eljárás. Akár 50 perc alatt leszokhatsz a dohányzásról. Két helyszínen is elérhető: a MOM Park mögött és Szigetszentmiklóson. A kezelés két részből, két alkalomból áll

Fontos

Beváltható: 2016.09.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 953 9490 vagy 06 (20) 936 8458 • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére