15.000 Ft helyett 8.790 Ft: EASE Therapy Croissant és testvérei kurzus, tanulj meg házi leveles tésztát készíteni, és töltsd meg bármivel, ami csak eszedbe jut!

Ízbisztró – EASE Therapy_OLD
1 5
3.9 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 41% 6.210 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy_OLD
hello@easetherapy.hu
06 70 4242 299
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Tanuld meg a franciák egyik specialitásának, a fantasztikus vajas leveles tészta elkészítésének titkát!

Az ár tartalmazza

  • EASE Therapy Croissant és testvérei kurzus

Ha Párizsba utazunk az első dolgunk mindig egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült péksütemény illata mindig egy otthonos érzéssel párosul. Ahogy a roppanós vajas tészta gőze bekúszik az orrunkba és ott keveredik a forró fahéjjal, almával.

A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, ami egy kelt tészta, ebbe csomagolunk be vajat, sok vajat és ezt hajtogatjuk, pihentetjük, hajtogatjuk, pihentetjük. Ebbe a tésztába bármit tehetünk. Lehet édes és sós is, gyümölcsös, zöldséges, húsos vagy halas. Itt már csak a saját fantáziánk szabhat határt!

Miért is álljunk neki otthon?

Hosszadalmasnak és unalmasnak tűnhet otthon leveles tésztát hajtogatni, de ez a tészta nem csak ennyi. Sokkal különlegesebb ennél, benne van a várakozás öröme és a kíváncsiság is, mint egy karácsonyi ajándék.

Az otthon elkészült vajas tészta nem összehasonlítható a vásárolt tésztával! És a családunk/barátaink mosolya is megfizethetetlen élményt nyújt. Ez már elegendő indok arra, hogy rászánjuk az időnk a hajtogatásra!

De mit is készíthetsz röpke 3 óra alatt?

Ezen a kurzuson megtanulhatod a leveles tészta elkészítését, ebből a tésztából pedig készíthetsz a croissanton kívül csokis párnát, vaníliás-mazsolás csigát, fahéjas pálmalevelet és almás táskát.

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat!

Jó étvágyat kívánunk!

hello@easetherapy.hu
06 70 4242 299

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EASE Therapy Croissant és testvérei kurzus

Fontos

Beváltható: 2019.03.03.-ig
Beváltható: 2018.12.13. - 2019.02.28 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges • Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n • • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére