Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

15.000 Ft helyett 7.990 Ft: Készíts egészséges és finom hamburgert az EASE Therapy Burger Klubjában, Balkán és British Burger készítése házi barbecue szósszal és húspogácsával

Ízbisztró – EASE Therapy
3.9 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 47% 7.010 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1. ÍZBISZTRÓ
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Azt hiszed, a hamburger csak zsírban tocsogó, egészségtelen és hízlaló lehet?

Az Ease Therapy Burger Klubja bebizonyítja Neked, hogy a fenti állítás egyszerűen nem igaz! A hamburger változatos módon készíthető el, s hiszed vagy sem, egyes országoknak még rájuk jellemző hamburgereik is vannak! Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik a fenséges íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!

Egy jó szaftos hamburgerbe igazán élvezetes beleharapni! Az Ease Therapy Burger Klubjában most megmutatják neked, hogyan tudsz olyan hamburgert készíteni, amelyben csupa tápláló, egészséges alapanyag van, így nem kell lemondanod erről a fogásról sem! Mindjárt kétfélét is megtanulhatsz, a Balkán és a British Burgert!

A Balkán Burgert déli szomszédaink finomságai ihlették. Különlegessége a paprikából, padlizsánból és fokhagymából készült ajvár, amely rögtön meg is adja az egész étel pikantériáját. Van benne az ajváron kívül rukkola, paradicsom, marhahús pogácsa, feta sajt, pácolt lilahagyma, ketchup és sült répa. Egy igazi ízbomba!

A British Burgert az európai szigetország ihlette. Felhasználjátok benne az angolok által magasztalt bacont és cheddar sajtot és készítetek hozzá házi BBQ szószt is!

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Ha érdeklődsz az egészséges hamburgerek elkészítésének összes csínja-bínja iránt, nevezz be az EASE Therapy Burger Klubjába!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1. ÍZBISZTRÓ

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Készíts egészséges hamburgert az EASE Therapy Burger Klubjában. Balkán és British Burger készítése házi barbecue szósszal és húspogácsával

Fontos

Beváltható: 2018.09.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 299 6299. Bejelentkezés h-p 11-17 óra között • 10 napon belüli lemondás esetén a kupon beváltottnak minősül • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére