15.000 Ft helyett 6.990 Ft: Vezess ökoháztartást - workshop a Levendula Kencestúdióban, amely során beavatnak a természetes tisztítószerek készítésének titkaiba

Levendula Kencestúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 53% 8.010 Ft
Levendula Kencestúdió
1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com
www.kencestudio.hu/

Akció Leírása

Tisztában vagy vele, hogy a kontakt ekcémák többségét a tisztítószerek okozzák? Belegondoltál már abba, hogy kisgyermekeid óhatatlanul a szájukba viszik ezeket?

Fontos tudnivaló:

  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

Tagadhatatlan tény, hogy takarítani csak kevesen szeretnek, de ennek ellenére ezt a munkafolyamatot is el kell végeznünk otthonunk tisztántartása érdekében. Viszolygunk a sok vegyszertől, és olykor komolyan elgondolkodunk, miként is lehetne ezt másképpen csinálni.

Bizony nem mindegy, hogy mit használunk! Egy takarítás során sokféle vegyszert vagyunk kénytelenek alkalmazni: ablak-, bútor- és WC-tisztítót, vízkőoldót, mosogató- és mosószert vagy éppen öblítőt. Rengeteg kemikáliával érintkezik a kezünk, és olykor be is lélegezzük ezeket. Ennek eredménye pedig akár súlyos szövetkárosodás is lehet!

Csináld másképp! Legyél tudatosabb!

A tudatos háziasszonyok, akik az egészségüket és a környezetüket is kímélni szeretnék, szívesebben használnának natúr tisztítószereket. Ezek pont olyan hatékonyak, mint vegyszeres társaik, de természetes anyagokból készülnek, így egészségünkre és környezetünkre ártalmatlanok.

Manapság már a boltokban is lehet öko tisztítószereket kapni, de sajnos sokszor igen drágák, így jobban járunk, ha elkészítjük ezeket magunknak! Ezért ezen a tanfolyamon megtanulhatod elkészíteni a következőket, és innentől kezdve ökoháztartást vezethetsz:

  • illatos textilöblítő (ecet-mentes!), mosószer színes és fehér ruhákhoz egyaránt, mosogatógéphez mosogatószer,
  • folyékony WC-tisztító gél, légfrissítő, illetve térparfüm,
  • súrolópor, ablaktisztító, fürdőszobai csempetisztító, lefolyótisztító, vízkőoldó,
  • bútorápoló, öko ezüsttisztító.

A Levendula KenceStúdióról

Koós Ágnes oktatásvezető azért alapította a Levendula KenceStúdiót, hogy aroma- és fitoterapeutaként, természetgyógyászként szerzett tudását átadhassa, megoszthassa veled. Küldetésének tekinti, hogy segítsen eligazodni ebben a gyönyörű, ám nagyon kusza natúrvilágban.

Legyen szép napod!

1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Természetes tisztítószerek készítése – vezessünk ökoháztartást workshop a Levendula Kencestúdióban. A felhasznált alapanyagokat a helyszínen biztosítják. Az oktatás időtartama: 2-3 óra

Fontos

Beváltható: 2018.02.28.-ig
Az Alkupon felhasználható: 2018. január 14. - február 28 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges – a beváltási időn belül meghirdetett időpontok bármelyikére, a regisztráció sorrendjében - a kuponszám és titkos kód megadásával, online: http://www.kencestudio.hu/egyeb_tanfolyamok / Természetes tisztítószerek tanfolyam • Az Alkuponok korlátozott számban vásárolhatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére