15.000 Ft helyett 5.900 Ft: Ha szeretnéd bővíteni az önismereted, fordulj tapasztalt grafológushoz! A részletes, írásbeli jellemzés után tudatosabban használhatod az értékeidet, irányíthatod az energiáidat 

Gergely Krisztina EV. regi
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 61% 9.100 Ft
Gergely Krisztina EV. regi
gergelykrisztina80@gmail.com
www.facebook.com/betufejto

Akció Leírása

Ha úgy érzed, elakadtál életed valamely területén vagy egyszerűen csak szeretnél többet tudni önmagadról, kérj elemzést profi tanácsadótól!

Kíváncsi vagy rá, hogy pusztán a kézírásodból milyen jellemvonások állapíthatók meg rólad?

A kézírásunk teljesen egyedi, akárcsak az ujjlenyomatunk. Nincs két ugyanolyan írás, ahogyan két egyforma lelki mintázat sincs, minden ember individuális, ennek megfelelően különböző mozgást és formákat hoz létre a papíron, annak ellenére, hogy ugyanazt a betűvetést tanulta az iskolában. Az ember tehát úgy mozog a papíron, ahogyan a világban.

A legmegbízhatóbb személyiségjellemzés készíthető általa, mert az írás és a jellem szoros összefüggésben állnak egymással. Hasonlóan a pszichológiához, tapasztalati eredményekre épül, amelyek az évezredek során jelentős fejlődésen mentek át.

A grafológia a személyiség mentális, érzelmi és ösztönös síkját vizsgálja. Grafológiai elemzéssel megállapíthatók a gondolkodásunk főbb jellemzői, az érzelmeink, a temperamentumunk, a viselkedésünk, a mozgatórugóink, az önmagunkhoz és másokhoz való viszonyunk.

A grafológiai elemzés segíthet Neked az önismeret elmélyítésében. A megfelelő önismeret stabilitást ad, elkerülhetők a vakfoltok, a bizonytalanságok; egyszerűen jó érzés, ha hitelesen ismerjük magunkat. Mindehhez megbízható eszközt nyújt a grafológia, mivel a kézírásból a leghitelesebben állapítható meg a valódi jellem.

Az elemzések célja, hogy a grafológushoz fordulók fogadják el önmagukat, legyenek tisztában az értékeikkel és a legjobb képességeik szerint éljék a legteljesebben az életüket.

gergelykrisztina80@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Részletes, írásos személyiségjellemzés készítése kézíráselemzés alapján. Grafológiai elemzéssel megállapíthatók a gondolkodásunk főbb jellemzői, az érzelmeink, a temperamentumunk, a viselkedésünk, a mozgatórugóink, az önmagunkhoz és másokhoz való viszonyunk

Fontos

Beváltható: 2015.11.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: gergelykrisztina80@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére