15.000 Ft helyett 3.990 Ft: Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés 30-40 percben a Varázslatok Szigete Holisztikus Centrumban

Talpreflexológiai állapotfelmérés, kezelés
Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 73% 11.010 Ft
Varázslatok Szigete
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
www.facebook.com/Alexarendel/

Akció Leírása

Tudj meg többet szervezeted állapotáról és segítsd elő hatékonyabb, egészségesebb működését a talp zónákon lévő idegpontok ingerlése segítségével!

Az ár tartalmazza

  • 30-40 perces talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés

A reflexzónákon belül helyezkedő idegvégződéseket ingerelve, az idegpályák mentén az idegi központba juttatja a szakember a, panasz és betegség esetén, fájdalmas ingereket, ezzel késztetve a szervezetet, hogy beindítsa az öngyógyulási folyamatot. Mivel magyarázható a kezelés sikere? A szervezetnek két elsődleges feladatra van kódolva: hogy megszüntesse a fájdalmat; másik feladata a méregtelenítés.

Miért pont a talp reflexológia?

Panaszok mint: fáradékonyság,fásultság,hangulat ingadozás, vándorló fájdalmak,alvási zavarok, figyelmeztetések arra, hogy a szervezet alul működik. A REFLEXOLÓGIAI kezelések segítségével felhozzunk a szervezetet az alul működő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat. Erősíti az immunrendszert,javítja a vérkeringést, az anyagcserét, felszabadítja a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressz tűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt- a fizikai, mentális és lelki síkon, ezáltal az életben is.

Bátran vedd igénybe ha bármelyik a lejjebb sorolt panaszokkal vagy betegséggel küszködsz:

  • Idegrendszeri illetve stressz okozta problémák
  • Allergia
  • Álmatlanság
  • Cukorbetegség
  • Magas vérnyomás
  • Aranyér
  • Ízületi betegségek
  • Emésztőrendszeri problémák
  • Vérképzéssel kapcsolatos betegségek
  • Menstruációs zavarok
  • Klimax
  • Legyen akár a látásoddal vagy a hallásoddal gondod, azokon is segíthet.

Más mint a hagyományos reflexológia. Hagyományos és ideginger terápia ötvözete ez a kezelés. Segít a hozzá kapcsolódó szervek vérkeringésének javításában, az egész test energetikailag harmonikus működésének helyreállításában. Szelíd, holisztikus módszer.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!” - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés 30-40 percben a Varázslatok Szigete Holisztikus Centrumban

Fontos

Beváltható: 2019.01.31.-ig
Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 203 8406 • Egy vásárló csak egy Alkupon vásárolhat saját részre és egyet ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére