15.000 Ft helyett 3.990 Ft: Kapj átfogó képet szervezeted állapotáról - teljes analízis ultramodern EWS testelemző készülékkel, kiértékeléssel

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 73% 11.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.aloeplantationteam.com/

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Észleld időben szervezeted esetleges működési problémáit!

Fontos tudnivalók:

  • Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról
  • Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének
  • A kapott eredmény utalhat a betegség természetére és komolyságára
  • A család minden tagjának ajánlott
  • Több millió eset tanulmányozását követően, több évvel ezelőtt, számítás-technikusok és orvos-szakértők hozták létre az EWS testelemző készüléket
  • A készülék mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiváló
  • A tesztelés non-invazív, tehát tűmentes
  • A program magyar nyelvű értékelést készít, amelyet digitális formában átadnak
  • A következő területekről kaphatók részletes információk: pl. szív és vérkeringési rendszer, emésztőrendszeri funkciók, máj és epe funkciók, szív és agyi keringési rendszer, hasnyálmirigy funkciók, vese, tüdő funkciók, prosztata, mell analízis, férfi szexuális funkciók, nőgyógyászat, elhízás, allergének, stb.
  • A készülék a gyártó nyilatkozata alapján nem minősül orvostechnikai eszköznek; a teszt eredményei referenciaként szolgálnak, nem orvosi diagnosztikai értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek
  • A kapott eredmény megkönnyítheti a szakorvosoknak a vizsgálati irány kiválasztását

A szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget.

Csak később, mikor a károsodás már olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, amelyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet. Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, stb…

Az elektromágneses hullámok, amelyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik.

Az EWS testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben tárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva - még a betegségek kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

A szalonról

A BodyToningUpnál a testanalízisen túl különféle wellness masszázsok, valamint alakformáló és fogyasztó testkezelések egyaránt igénybe vehetők. Az EWS-sel Budapesten, 2 helyszínen, a hatodik kerületben, a Westend közelében, a Bajnok utca 29-ben (Belvárosi Egészségmegőrző Stúdió), valamint Óbudán, a Tóga utca 3. címen („Római Sasfészek”) várnak.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes testanalízis készítése ultramodern Energy Wave System (EWS) testelemző készülékkel, kiértékeléssel, választható helyszínen. Széles spektrumban, magas pontossággal mérik fel szervezeted állapotát, több mint 300 paraméter mentén. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.06.11.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 416 5815 (Belvárosi Egészségmegőrző Stúdió), 06 (70) 240 6556 („Római Sasfészek”)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére