15.000 Ft helyett 10.890 Ft: Értékeld a jót önmagadban, válj magabiztosabbá és formáld előnyösen megjelenésed - önszeretet és stílus workshop

Body&Life
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

10.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 27% 4.110 Ft
Body&Life
1113 Bp., Bartók Béla út 79.
info@bodyandlife.hu
+36 30 631 9597
bodyandlife.hu/

Akció Leírása

A Te tested, a Te stílusod!

Mit kapsz a workshoptól?

  • Megtapasztalhatod a testeddel és egyes részeiddel való gyógyító kommunikáció erejét.
  • Hasznos, személyre szabott tippeket, ötleteket kaphatsz az öltözködéssel kapcsolatban.
  • Inspiráló női körben foglalkozhatsz a saját fejlődéseddel.
  • Új utakat fedezhetsz fel a nőiséged megéléséhez.

Ajánljuk neked, ha…

  • szeretnél jobb viszonyt ápolni önmagaddal
  • szeretnéd jobban szeretni, elfogadni a testedet
  • keresed a saját stílusod
  • szeretnéd tudni, mi áll jól neked, és mit mivel kombinálhatsz az öltözködésedben
  • felszabadultabban élnéd meg a nőiségedet
  • belső harmóniára vágysz, ami kifelé is sugárzik
  • korábban részt vettél a „Hogyan legyek sugárzó nő?” vagy a „Bennünk élő istennők” című workshopon

Kit látsz, amikor tükörbe nézel? Tetszik a látvány, vagy bizonyos részeidet nem szereted, sőt kifejezetten utálod? Milyen viszonyban vagy önmagaddal? És vajon hogyan hat ez az öltözködésedre, a stílusodra, a nőiséged megélésére? Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, a workshopon a helyed!

A program első felében az önmagadhoz fűződő viszony lesz terítéken. Játékosan, a szomatodráma módszerének segítségével kapcsolatot teremthetsz a testeddel, majd egyes részeiddel. Kommunikációba kezdesz velük, ezáltal lehetővé válik, hogy újfajta viszonyt alakíts ki önmagaddal (a testeddel, a testrészeiddel, a nőiségeddel). A gyakorlatok mind-mind azt segítik, hogy mélyüljön az önszereteted, önelfogadásod, önbizalmad.

Ezután – szintén sok-sok gyakorlaton keresztül – közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy milyen stílus illik hozzád. Megtudhatod, hogyan öltözködj úgy, hogy az harmóniában legyen a személyiségeddel, és hogyan hangsúlyozd ki a legszebb részeidet. Ruhákkal és kiegészítőkkel begyakorolhatod, hogyan alkosd meg tudatosabban a megjelenésed, hogyan formáld a külső képet magadról.

A workshopot tartja: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta és Fehér Andrea stylist, fotós

Zádrovich Aliz: "A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom."

Fehér Andrea: „A stílustanácsadás felé a magammal való elégedetlenség és a kíváncsiság hajtott. 5 évvel ezelőtt azért kezdtem el ezzel hivatásszerűen foglalkozni, mert szerettem volna megfejteni majd tovább adni a „titkot", mitől lesz valakinek a megjelenése és a kisugárzása elragadó. Drága ruháktól, modell alkattól és sok réteg sminktől függetlenül. Hiszem, hogy a saját személyiségünk vizuális megjelenítése tudatosan alakítható. A ruhatárunkba és az öltözködésünkbe egy pár csepp tudatosság segít megmutatni a külvilág felé milyenek is vagyunk."

Legyen szép napod!

1113 Bp., Bartók Béla út 79.
info@bodyandlife.hu
+36 30 631 9597

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Önszeretet és stílus workshop - részvétel egy főnek. A gyakorlatok mind-mind azt segítik, hogy mélyüljön az önszereteted, önelfogadásod, önbizalmad. A workshopot tartja: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta és Fehér Andrea stylist, fotós. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Időpont: 2018. február 3., 10:00-16:00 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges online: www.bodyandlife.hu • További információk emailben kaphatók: info@bodyandlife.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére